CULTURA 23 iunie 2011

Film european contemporan la Club Cinema

de Székely Emőke | 591 vizualizări
La Club Cinema din Sfântu-Gheorghe rulează în aceste zile o serie de filme europene contemporane, în cadrul celei de-a treia ediţii a Zilelor Filmului Contemporan European, dedicată cinefililor iubitori de altceva decât Hollywood sau Bollywood. Organizatorii evenimentului sunt Clubul de Film Huszarik şi Asociaţia Culturală şi de Tineret Mukkk. Ei vor proiecta coproducţii europene, lansate în 2009, cu subtitrare atât în

La Club Cinema din Sfântu-Gheorghe rulează în aceste zile o serie de filme europene contemporane, în cadrul celei de-a treia ediţii a Zilelor Filmului Contemporan European, dedicată cinefililor iubitori de altceva decât Hollywood sau Bollywood.

Organizatorii evenimentului sunt Clubul de Film Huszarik şi Asociaţia Culturală şi de Tineret Mukkk. Ei vor proiecta coproducţii europene, lansate în 2009, cu subtitrare atât în limba română, cât şi în maghiară.

Astăzi, de la ora 19 va rula filmul „Tot ce iubesc”, o producţie poloneză în regia lui Jacek Borcuch. Este povestea unui băiat ajuns la vârsta majoratului, care descoperă încet că nu poate scăpa de viaţa de adult, când lucrurile pe care le iubea ca şi copil, ca şi adolescent, nu mai sunt la fel.

După acest film va urma ultimul din această ediţie a Festivalului de Film Contemporan European, intitulat „Pe drum”, o coproducţie Bosnia-Austria-Germania, în regia Jasmilei Zbanic. Luna şi Amar îşi trăiesc viaţa fericiţi până când Amar intră în contact cu o grupare fundamentalistă. Luna este martora schimbării iubitului ei şi face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a salva dragostea lor.

Aşadar, filme interesante anul acesta la Zilele Filmului Contemporan European. Preţul biletului este de 5 lei pentru fiecare producţie.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.