CULTURA 14 iunie 2021

Festivalul de muzică de la Întorsura Buzăului a primit un nume oficial

de David Leonard Bularca | 2186 vizualizări

După ce zilele trecute au anunțat că vor organiza un festival de muzică pop-rock la Întorsura Buzăului, Primăria și Clubul Copiilor din oraș, organizatorii evenimentului, au făcut public, prin edilul orașului, și numele festivalului: „Întorsura Fest”. Acesta se va desfășura în perioada 25-27 iunie a.c., în zona Camping din oraș. 

În același timp, a fost aleasă și sigla festivalului. 

„Am stabilit sigla și denumirea festivalului! Ne-am dorit un brand sub umbrela căruia să putem cuprinde toate genurile muzicale”, a anunțat, pe Facebook, edilul de la Întorsura Buzăului, Raul Urdă.

În același context, edilul a făcut apel și către eventualii posibili sponsori să se alăture administrației locale pentru reușita festivalului „Întorsura Fest”, aflat la prima ediție. 

Până acum au confirmat prezența pe scena festivalului „Întorsura Fest”, printre alții, Phoenix, Prestige Orchestra, Julie Mayaya, I'm the Trip și Pierde Vară.

Participanții se vor putea bucura și de activități sportive, dar și de alte surprize pregătite de organizatori.

Autoritățile au precizat și că intrarea la festival va fi gratuită, însă condiționată de prezentarea unui act care să ateste vaccinarea participanților, după cum spunea chiar Raul Urdă, pentru Observatorul de Covasna, pe 9 iunie. 

Pentru detalii, puteți urmări paginile evenimentului: pe Facebook (https://www.facebook.com/intorsurafest/   și https://bit.ly/3zqvogS) și pe Instagram: https://www.instagram.com/intorsura.fest/

Sursa foto: echipa de organizare a „Întorsura Fest”

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.