CULTURA 6 aprilie 2018

Din 10 aprilie, se pot cumpăra bilete pentru ofertele artistice ale Festivalului REFLEX4

de Covasna Media | 747 vizualizări

Teatrul Tamási Áron din Sfântu Gheorghe organizează, în perioada 4-16 mai 2018, Ediţia 4 a Festivalului Internaţional de Teatru REFLEX, cu un concept care presupune deschiderea unui spaţiu de întâlnire, unde se cultivă răgazul REFLEXiei şi unde se formează şi se întreţine REFLEXul curiozităţii spectatorilor de a afla care sunt vocile artistice ce au produs revelaţii şi vibraţii în Estul, Centrul şi Vestul Europei teatrale.

De la  prima sa Ediţie, din 2009, REFLEX  a pornit la drum cu o structură care se păstrează şi în Ediţia 2018, iar punctul central al Reflexului4, în jurul căruia se vor desfăşura dezbaterile şi evenimentele conexe, îl reprezintă următoarele trupe din ţară şi din Estul, Centrul şi Vestul Europei teatrale : Juan Manuel Fernández Montoya / Farruquito din Spania;  She She Pop din Germania; trupa englezo-germană Gob Squad;  Teatrul Kranji Prešeren/Teatrul Municipal Ptuj din Slovenia; Teatrul Song of the Goat din Polonia; Teatrul Örkény István, Teatrul Katona József /Asociația MASZK/FÜGE/Biroul de Producție Orlai și Hodworks din Ungaria; Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț și Teatrul Național Maghiar de Stat din Cluj-Napoca.

 La toate producţiile din Programul REFLEX4, biletele se pot cumpăra online sau de la Biroul de Evenimente Culturale, aflat în vecinătatea Teatrului din Sfântu Gheorghe.

Conform tradiţiei, pentru cei care doresc să contribuie la susţinerea financiară a REFLEX4 şi să se bucure de calitatea de sponsor al Festivalului, organizatorii pun în vânzare şi Abonamente Mecena. Informaţii suplimentare despre Abonamentul Mecena, la tel. 0726-083338, Szabó Krisztina. Cei care îşi desfăşoară activitatea în domeniul teatrului, pot cumpăra bilete profesionale. Numărul acestui tip de bilete este limitat şi pot fi obţinute până duminică, 8 aprilie, de la Secretariatul Teatrului Tamási Áron, Erdély Ágnes, sau prin e-mail la adresa office@tasz.ro

Vânzarea biletelor începe de marţi, 10 aprilie, la Biroul de organizare, care este deschis după următorul Program: de la luni până joi, între orele 9-16;  vineri, între orele 10-14. Biletele online se pot cumpăra pe site-ul www.biletmaster.ro.

Pentru informații suplimentare despre Programul REFLEX4, vizitați site-ul Festivalului, www.reflexfest.ro.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.