CULTURA 31 august 2018

Bilete şi abonamente la Teatrul Tamási Áron, pentru stagiunea 2018/2019

de Covasna Media | 1469 vizualizări

Începând cu 3 septembrie, spectatorii Teatrului Tamási Áron îşi pot procura abonamente și bilete pentru stagiunea 2018/2019. Abonamentele cumpărate în stagiunea 2017/2018 sunt în continuare valabile, cu excepția abonamentelor Mecena, iar cele cumpărate începând cu septembrie vor fi valabile numai pe durata actualei stagiuni.

Abonamentul cu preț întreg costă 80 lei și este valabil pentru toate spectacolele compatibile cu acest tip de abonament, în limita celor cinci locuri afișate pe el, care trebuie rezervate. La premiere se poate intra cu abonament, dar, odată cu rezervarea locului, se plăteşte 5 lei în plus. Angajaţii instituţiilor de cultură beneficiază de abonamente cu preț redus: 65 lei, pentru persoane în activitate; 40 lei, pentru pensionari; 40 lei, pentru elevi sub 19 ani; 50 lei, pentru cei care locuiesc în afara orașului Sfântu Gheorghe, în diverse localităţi ale județului Covasna. Abonamentul Mecena costă 550 lei pentru o persoană, iar cei care cumpără două abonamente de acest tip beneficiază de o reducere de 50 de lei. Odată cu începerea actualei stagiuni, puteți cumpăra abonamentul întreg și abonamentul Mecena și de pe site-ul www.biletmaster.ro.

 Abonamentele cumpărate sunt valabile atât pentru premierele din noua stagiune și producţiile vechi păstrate în repertoriu, cât și pentru spectacole invitate, producţii ale altor teatre/trupe. Stagiunea actuală  propune premiere semnate de regizori consacraţi, care au mai montat la Tamási Áron, cum sunt Radu Afrim și Sardar Tagirovsky, dar spectatorii  vor avea şansa de a se întâlni şi cu viziunile artistice ale unor talentaţi tineri regizori.

Achiziționarea abonamentelor, a biletelor și rezervarea locurilor se fac la Biroul de Organizare, la numerele 0267-312-104 și 0728-083-336 sau pe site-ul biletmaster.ro.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.