CULTURA 16 februarie 2023

Bilete la teatru, cinema sau spa, pentru cei care răspund corect la zece întrebări despre Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 982 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a lansat un nou site interactiv de informare și turism al orașului – www.sepsi360.ro. Acesta conține și un joc interactiv de tip quiz, care va fi schimbat periodic, iar cei care răspund corect la cele zece întrebări au șansa să câștige diverse premii. 

Răspunsurile la întrebări pot fi găsite la descrierile monumentelor și siturilor corespunzătoare în punctele de informare (i) din colțul din dreapta sus al site-ului, se arată pe site-ul sepsi360.ro. 

Este important de subliniat că site-ul le va permite repondenților să se înscrie în concurs doar dacă au răspuns corect la toate cele zece întrebări, dar aceștia pot încerca din nou dacă nu reușesc să răspundă corect din prima. 

Lista câștigătorilor va fi publicată pe sfantugheorgheinfo.ro și pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, iar toți câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail. 

Premiile vor putea fi ridicate de la Biroul pentru Tineret din strada Kőrösi Csoma Sándor nr. 5, în zilele lucrătoare între orele 9:00 și 16:00.

„Quizul va fi elaborat periodic, legat de evenimentele noastre mai mari sau legat de niște evenimente specifice orașului. Cei care participă au posibilitatea de a câștiga niște bilete sau cărți. Fiecare quiz va avea alte premii. (...) Acum avem premii care țin de primărie sau de instituțiile subordonate primăriei, dar în viitor vrem să includem niște sponsori care să ne ofere premii mai voluminoase, cum ar fi o intrare la un meci Sepsi OSK sau la un meci de baschet”, a spus miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, viceprimarul din Sfântu Gheorghe, Vargha Fruzsina. 

Prima rundă a concursului se va încheia pe 9 martie 2023, iar extragerea și anunțarea rezultatelor vor avea loc pe 10 martie. Premiile sunt următoarele:

Premiul I: abonament de un an la Teatrul „Andrei Mureșanu”; 

Premiul II: abonament ReKreatív Standard (120 de puncte cu valabilitate 30 de zile, poate fi folosit la pârtiile de schi de la Șugaș Băi, baza de înot, ștrand sau Sugas Spa);

Premiul III: 2 bilete la spectacolele Teatrului „Andrei Mureșanu” și 2 bilete la Cinema Arta by Cityplex.

Foto: Vargyasi Levente

Citește și: 

Cum poți intra în biroul primarului din câteva click-uri

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.