UCRAINA/UKRAJNA 3 martie 2022

Ziarele, radiourile și televiziunile locale din portofoliul ARBOmedia precum și site-urile Hotnews și StartupCafe se alătură inițiativelor de sprijin al refugiaților din Ucraina

de Covasna Media | 1603 vizualizări

Peste 35 de ziare locale, 80 de radiouri și 45 de televiziuni din portofoliul ARBOmedia își pun la dispoziție, cu titlu gratuit, spațiul disponibil pentru toate persoanele și entitățile dispuse să ofere sprijin refugiaților care trec granița dinspre Ucraina spre România. 

Într-o astfel de situație, în care un război fără precedent se petrece chiar la granițele noastre, suntem solidari cu toți cei ce îi pot ajuta pe semenii noștri aflați în dificultate și încercăm, la rândul nostru, să oferim canale de comunicare pentru a face publice toate inițiativele și acțiunile umanitare.

Fie că este vorba de companii sau persoane fizice, de ONG-uri, asociații sau instituții oficiale implicate, toate informările acestora care anunță disponibilitatea de spații de cazare, colectarea și distribuirea de alimente, medicamente, îmbrăcăminte sau alte bunuri de primă necesitate, care oferă facilități de transport, asistență medicală etc. vor putea fi difuzate de către canalele media din rețeaua ARBOmedia. Acolo unde nu sunt disponibile materiale editate, spoturi audio/video realizate de către companii, ONG-uri sau instituții, aceste informații se vor publica de către presa scrisă sau vor fi transmise audio sau video în cadrul programelor de știri sau a intervențiilor în direct. Anunțurile și comunicatele vor fi postate și pe paginile de social media (Facebook, Instagram, Twitter)  ale canalelor media respective. Ne asigurăm astfel că informațiile utile vor ajunge direct la cei interesați.

Orice astfel de informatie poate fi transmisă fie direct către canalele media participante (lista completă pe https://arbomedia.ro/media), fie prin intermediul adresei de e-mail: contact@arbomedia.ro sau prin mesaje directe pe paginile de Facebook (https://www.facebook.com/ARBOmedia.Romania) sau Instagram ale companiei (https://www.instagram.com/arbomedia).

O inițiativă similară au anunțat și site-urile HotNews și StartupCafe, partenere ale ARBOmedia, care încearcă să ofere un mic ajutor celor care au făcut din sprijinirea refugiaților o prioritate.

Acum, mai mult ca niciodată, este nevoie să fim uniți și să demonstrăm că împreună putem depăși orice obstacol.

ARBOMEDIA

Distribuie articolul:  
|

UCRAINA/UKRAJNA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.