ACTUALITATE 30 decembrie 2021

Molnar Enikő este Antrenorul Anului 2021 în județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 2619 vizualizări

Voturile exprimate în campania Superlativele CovasnaMedia.ro 2021 au desemnat-o pe profesoara de dans Molnar Enikő, de la Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe și Asociația Love to Dance, drept Antrenorul Anului. În 2021, trei dintre dansatoarele pregătite de aceasta au reprezentat cu succes județul Covasna pe scena de la Românii au Talent. În plus, de la toate concursurile la care au participat, aceștia s-au întors cu premii nenumărate.

Toate acestea, în ciuda restricțiilor și schimbărilor pe care pandemia le-a impus și în acest domeniu.

„Sunt foarte bucuroasă în primul rând, pentru că merit premiul ăsta. Și dacă sunt modestă... așa cred. Pentru cât am făcut în 10 ani pentru comunitatea aceasta, pentru orașul acesta. Așa simt, că merit. Asta nu înseamnă că ceilalți alături de care am fost nominalizată nu merită, pentru că toți antrenorii, profesorii, mentorii ar trebui să primească anual un premiu din acesta, pentru că, într-adevăr, e foarte greu să faci sport de performanță și să lucrezi cu copii și să faci ceva mare și bun. E foarte greu pentru toată lumea, deci așa cred, că toată lumea a meritat și eu am meritat premiul ăsta și sunt foarte bucuroasă pentru asta”, ne-a declarat Molnar Enikő.

Cât despre planurile pentru anul viitor, profesoara de dans ne-a spus că îi lipsesc competițiile internaționale și că speră ca din 2022 să poată să ducă din nou numele reședinței de județ pe cele mai mari scene.

„Aș dori să merg tot pe linia de competiții, în străinătate, la un nivel cât mai mare aș dori să ajung, în tabere internaționale și competiții internaționale. Aștept să se termine pandemia ca să pot să merg la fel cum am mers înainte. Foarte mult ne lipsesc mondialele din Croația și deplasările din străinătate”, ne-a mai spus Molnar Enikő.  

Aproape 2.700 de voturi au decis Superlativele CovasnaMedia.ro, în perioada 11 – 18 decembrie.

Câștigătorii au fost pe 22 decembrie la redacția Observatorul de Covasna din Sfântu Gheorghe, unde au primit felicitările noastre, o diplomă și câte un trofeu creat special pentru acest eveniment.

„Superlativele CovasnaMedia” este o campanie cu tradiție a publicației Observatorul de Covasna și un prilej de a aduce împreună comunitatea din jurul acestui ziar, rămas singurul cotidian de limbă română din județ.

Citește aici mai multe despre performanțele de anul acesta ale dansatorilor din Sfântu Gheorghe: 

Foto: Volker Vornehm.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.