LIFESTYLE 23 aprilie 2021

Din Sfântu Gheorghe, în pași de dans la „Românii au Talent”

de Iulia Drăghici - Taraș | 3978 vizualizări

Denisa Cernescu din Sfântu Gheorghe a adus vineri seara un moment absolut de strălucire și energie pe scena de la „Românii au Talent”. Jurații emisiunii i-au dat dansatoarei din echipa Asociației „Love to Dance” patru „da” și un loc binemeritat în etapa următoare.

Sunt așa fericită că am reușit să fac chestia asta. De când mă știu mă uit (n.red. la emisiune) și mereu mi-am dorit să fiu pe scena asta. Acum că am luat patru „da” e tot ce îmi trebuie. Mă simt foarte fericită că am ajuns aici”, a spus Denisa la finalul momentului ei de pe scena „Românii au Talent”.

Denisa este o fată foarte puternică, muncește foarte mult, se luptă pentru succes. Într-un sezon de competiții dansează în cinci dansuri, ceea ce înseamnă multă muncă și energie. Anul trecut s-a accidentat la genunchi și de atunci încă nu și-a revenit, dar tot se antrenează și nu renunță la dans. A participat la numeroase competiții și în țară și în afara țării, a câștigat multe premii binemeritate. Putem să lucrăm foarte ușor împreună și asta este foarte important. Sunt foarte mândră de ea și sunt foarte norocoasă că este în echipa mea! O să ajungă undeva sus în lumea dansului”, a spus, pentru Observatorul de Covasna, profesoara de dans a Denisei, Molnár Enikő.

Jurații au avut doar cuvinte de laudă pentru tânăra covăsneancă. Smiley i-a transmis că are mult potențial și i-a recomandat să se orienteze și la cursuri prin străinătate.

Denisa ești foarte talentată. Ce îmi place cel mai mult la tine este atitudinea. Deci ai umplut scena aia. Puteai să dansezi pe loc și mi se părea că deja faci spectacol. Îmi atragi atenția prin atitudinea ta și prin cum ne privești și prin cum ne arăți dansul tău. E extrem de important”, a spus și Andra.

Denisa este a patra locuitoare a județului Covasna care a fost în acest sezon la Românii au Talent și care a trecut în etapa următoare. Primul a fost Csoma Attila din Reci, care a cântat la tubă. Celelalte două momente au fost ale colegelor acesteia, Konnát Barbara (Barbie) și Nicole Anne Galang, de la Asociația „Love to Dance” și Palatul Copiilor, pregătite de profesoara Molnár Enikő.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.