ACTUALITATE 29 martie 2021

Sfântu Gheorghe, din nou reprezentat cu succes pe scena de la „Românii au talent”

de Iulia Drăghici - Taraș | 7534 vizualizări

Nicole Anne Galang, originară din Filipine, dar care de 8 ani trăiește în județul Covasna, a obținut cu dansul său „Ninja” patru „Da”

Încă o tânără din Sfântu Gheorghe a urcat pe scena de la „Românii au talent” și a cucerit privirile juraților și ale telespectatorilor cu mișcările sale de dans. Este vorba despre Nicole Galang, de la Palatul Copiilor și Asociația Love to Dance. Momentul ei, difuzat în emisiunea de luni seara, a primit patru „Da” și astfel tânăra s-a calificat în etapa următoare.

Sunt foarte mândră de ea, pentru că a dansat bine, are un caracter foarte puternic și este o fată luptătoare și muncește mult. Este în echipa mea din clasa a 4-a și s-a integrat foarte repede în echipă. Este foarte modestă și mereu zâmbește, este o fată bucuroasă și asta îmi dă multă energie”, ne-a spus luni seara profesoara sa de dans, Molnár Enikő.

Jurații au remarcat mișcările de dans, dar și expresivitatea lui Nicole Anne Galang.

Ce frumos! Foarte talentată ești! Îmi place mult de tot să văd așa un om care dansează cu patos. Orice mișcare pe care ai făcut-o a fost din suflet, așa. Sper să te bucuri de tot ce îți oferă această țară care te primește cu brațele deschise,  așa cum te primim și noi aici, la Românii au talent”, i-a spus Andra.

Foarte frumos, foarte bun momentul! Am văzut și elemente de new-school, și de old-school, și de „tiktok-school”, karate. Foarte interesant ce ne-ai propus tu. Ești foarte expresivă și felicitări!”, a fost mesajul lui Smiley.

Ai adus multă energie, multă bucurie și, deși mișcările erau foarte bune, nu puteam să îmi iau ochii de la expresia feței tale, cum trecea așa de la zâmbet la forță”, i-a transmis și Alexandra Dinu.

Nicole Anne Galang are 20 de ani și este născută într-o familie mixtă, cu tatăl din România și mama din Filipine. În aprilie 2013, Anne şi familia ei s-au mutat din Filipine în Sfântu Gheorghe.

Într-o emisiune difuzată la final de februarie și Barbara Konnát, în vârstă de 13 ani, tot de la Asociația Love to Dance din Sfântu Gheorghe, i-a impresionat plăcut pe jurații show-lui de talente și cu 4 „da” s-a calificat în etapa următoare a concursului.

Cu o săptămână înainte, pe scena de la „Românii au talent” a urcat Csoma Attila, în vârstă de 26 de ani, din Reci. Un moment de cântat la tubă i-a adus 4 „Da” și un permis de trecere în etapa următoare.

Sursa foto: Românii au talent și captură ecran. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.