SOCIAL 13 februarie 2021

VIDEO Un covăsnean i-a uimit pe jurații de la „Românii au talent”!

de Iulia Drăghici - Taraș | 2654 vizualizări

Cu extrase din melodii celebre ca „imnul” din Războiul Stelelor sau James Bond și-a început covăsneanul Csoma Attila reprezentația pe scena de la „Românii au talent”. Prestația muzicală i-au adus tânărului din comuna Reci un loc în etapa următoare, cu 4 de „Da” din partea juraților. Emisiunea a fost televizată vineri seara.

Attila este din satul Reci, de lângă Sfântu Gheorghe și face parte din Fanfara Transilvania, unde cântă la tubă.

A învățat să cânte singur la acest instrument. Un profesor din sat i-a dat o tubă și i-a sugerat să învețe să cânte, deoarece nu mai aveau persoană potrivită în fanfara satului.

A studiat muzica la Liceul de Arte din Sfântu Gheorghe. Nu a vrut să dea examenul de bacalaureat, deoarece a vrut să plece la muncă în Germania, ca să devină bucătar.

Cu fanfara cântă peste tot în lume și au premiați la nivel internațional”, se arată pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

Attila Csoma a spus în fața juraților că meseria lui de bază, în prezent, este cea de zugrav.

Nu-mi închipuiam că poți să cânți muzica asta la tubă. Eu nici nu aud într-o orchestră mai amplă ce face tuba, dar acum am înțeles”, a spus juratul Florin Călinescu.

Show-ul de televiziune a debutat la postul PRO TV, în februarie 2011, timp în care a stabilit recorduri de audiență. Anul acesta se prezintă într-un format mai diferit din cauza condițiilor impuse de pandemie.  Emisiunea îi are drept prezentatori pe Smiley și Paveș Bartoș. Din juriul „Românii au talent” fac parte nume importante din showbiz: Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu, iar din acest sezon Alexandra Dinu i-a luat locul lui Mihai Petre.

Sursa foto: printscreen video și Românii au Talent.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.