ACTUALITATE 19 februarie 2021

O covăsneancă a cucerit scena de la „Românii au Talent” prin mișcările sale de dans

de Daniela Luca | 11742 vizualizări

O tânără de 12 ani, din Sfântu Gheorghe, i-a impresionat plăcut pe jurații show-lui de talente difuzat pe ProTV. Barbara Konnát a primit 4 de „da” și s-a calificat, astfel, în etapa următoare a concursului.

„Bravo, Barbi! Ai fost senzațională! Nu mă așteptam la zvâcul ăsta. Ai dinamică, ești super tupeistă. Am văzut că te uitai și după cameră. Ești foarte bună și dacă o ții pe drumul ăsta, îți prevăd un viitor strălucit în ale dansului”, i-a spus Smiley tinerei din Sfântu Gheorghe, imediat după încheierea momentului de dans.

Florin Călinescu nu a spus prea multe despre număr, oferind verdictul său rapid tinerei dansatoare.

„Bine, bine, Kitty, Kitty. Da!”

Andra, Alexandra Dinu și Smiley au fost de aceeași părere cu Florin Călinescu, astfel Barbara Konnát s-a calificat în etapa următoare cu votul pozitiv din partea celor patru jurați.

„Ce dinamică a avut, ce zvâc nebun”, a mai spus Smiley după ce Barbara a părăsit scena.

 „Bine de tot”, a adăugat și Andra.

„De trei ani face performanță și a evoluat foarte mult în toți acești ani. Muncește foarte mult. A început foarte puternic și a dansat foarte bine. A strălucit pe scenă. Sunt foarte mândră de ea”, ne-a spus după prestația de vineri seara, antrenoarea ei, Eni Molnar.

Nu este prima dată când covăsnenii cuceresc scena de la „Românii au Talent”. Săptămâna trecută, Csoma Attila a impresionat și el juriul printr-o prestație muzicală.

Sursa foto: captură de ecran ProTV

David Leonard Bularca

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.