LIFESTYLE 14 decembrie 2021

Dansatorii de aur ai Sfântului Gheorghe

de Covasna Media | 3021 vizualizări

O nouă competiție, noi premii pentru reprezentanții Palatului Copiilor și ai Asociației „LOVE to DANCE

Dansatorii Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe și ai Asociației „LOVE to DANCE”, coordonați de profesoara Molnar Enikő, s-au întors cu șapte locuri 1 (aur), două locuri 2 (argint), un loc 3 (bronz) și două premii speciale de la „BONITO DANCE” -  International Dance Competition. Evenimentul a avut loc în 12 decembrie, la București. 

Chiar dacă cei 24 de dansatori au dovedit și până acum, sub îndrumarea antrenoarei Eni Molnár, prin rezultatele obținute la fiecare concurs la care iau parte că sunt foarte buni la ceea ce fac, noile premii obținute la concursul „BONITO DANCE” sunt o reconfirmare că munca depusă le este în continuare apreciată la standarde înalte și că iubirea pentru dans se vede și se simte. 

Familia LOVE to DANCE a reușit din nou să arate cât de mult iubește dansul, că ceea ce face, face din suflet și acesta este, cred, cel mai mare secret al rezultatelor obținute competiție după competiție. Atmosfera de la concurs a fost plină de adrenalină, iar punctul culminant al concursului a fost show case-ul dat de jurații internaționali. Acest lucru i-a ambiționat și mai tare pe copii și la finalul unei zile epuizante a venit ca o descărcare pozitivă”, a declarat, după concurs, antrenoarea Molnár Enikő.

Rezultatele obținute de echipa din Sfântu Gheorghe au fost următoarele: 

Categoria SOLO – MTv

CERNESCU DENISA   - categoria de vârsta 13-15 ani   –   locul  1; 

Categoria SOLO – STREETDANCE

KONNÁT BARBARA-KITTY  – categoria de vârstă  13-15 ani -  locul 1; 

LASLO RENÁTA -   categoria de vârstă  16+ - locul 1;

Categoria DUO – STREETDANCE

CERNESCU DENISA- KONNÁT BARBARA-KITTY  - categoria de vârstă  13-15 ani    -  locul 1; 

BERNAD ANDREEA- IMREH IZABELLA   -    categoria de vârstă  13-15 ani  -  locul 2;

Categoria TRIO - MTv

CERNESCU DENISA – ZSIGMOND ZSANETT – TURTURICĂ DIANA - categoria de vârstă  16+   - locul 1;

Categoria GRUP

DANCING DOLLS - categoria de vârstă  13-15 ani  - locul 1;

VARSITY -   categoria de vârstă  16+ - locul  2; 

ADULTS   -  categoria de vârstă  16+ - locul 3; 

Categoria FORMAȚII 

MEGA CREW categoria de vârstă  13-15 ani - locul 1;

Pe lângă acestea, dansatorii  au primit și două premii speciale: 

BEST STREET SCHOOL   - 200 de euro; 

BEST CREW   -  200 de euro. 

„Dansul îmi dă putere și că fac ceea ce iubesc”

Dansatorii din Sfântu Gheorghe care au participat la acest concurs sunt: Bartha Csilla, Bernad Andreea, Berecz Andreea, Cernescu Denisa, Coman Emilia, Dima Cosmin, Galang Nicole Anne, Gombos Andrea, Iancu Henriett, Imreh Diana, Imreh Edina, Imreh Evelin, Imreh Izabella, Koós Adrienn,  Konnát Barbara, Laslo Renáta, Moldovan Andreea, Sylvester Henrietta, Todor Maja, Turturică Diana, Urdă Mălina, Vass Barbara, Vlăsceanu Andrea, Zsigmond Zsanett. 

Pot spune că am încheiat anul în cel mai frumos și elegant mod posibil și îmi permit să spun asta în numele întregii echipe. Bonito Dance a fost o competiție care a reușit să îmi readucă vlagă în suflet pentru dans și ne-a dat ocazia să arătăm încă o dată la ce suntem buni. A fost un concurs strâns și pentru mine a fost o experiență nouă, au fost multe peripeții, dar din fericire am trecut cu bine prin ele și cel mai valoros lucru pe care l-am luat cu mine este faptul că mi-am demonstrat încă o dată că dansul îmi dă putere și că fac ceea ce iubesc. Sunt extrem de mândră de echipa din care fac parte, suntem cei mai tari! Îi mulțumesc profesoarei Enikő, sper și simt că am făcut-o cu toții mândră și nu în ultimul rând părinților! Am plecat cu multe câștiguri și sper să o ținem tot așa. Orice ar fi, suntem învingători”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, Denisa Cernescu. 

Anul acesta, trei dintre dansatorii profesoarei Molnár Enikő, Konnát Barbara, Denisa Cernescu și Galang Nicole Anne, au dansat pe cea mai râvnită scenă, cea de la „Românii au Talent” și au reprezentant Sfântu Gheorghe și județul Covasna cu succes. 

Tot anul acesta, în vară, dansatorii Asociației „Love to Dance” și ai Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe au participat la concursul „MOVMNT International Dance Competition 2021”, de unde, de asemenea, s-au întors cu premii nenumărate. 

Toate, în ciuda faptului că pandemia și restricțiile impuse au îngreunat, cel puțin în prima parte a anului, posibilitățile de antrenament. Dar acest lucru nu i-a oprit pe dansatorii din Sfântu Gheorghe să se țină de treabă și să arate lumii că ei iubesc dansul și dansul îi iubește pe ei. 

Felicitări! 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.