ACTUALITATE 20 ianuarie 2015

2.000 de lei şi bijuterii furate din casa unui bătrân din Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 117 vizualizări

Recomandările polițiștilor pentru a evita furturile

Un bătrân de 79 de ani din Sfântu Gheorghe a anunțat luni poliția spunând că hoții i-au furat 2.000 de lei, precum și câteva bijuterii. Polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi invitat în locuinţă două persoane pe care acesta le cunoştea doar din vedere, iar după ce acestea au plecat a constatat că-i lipsesc mai multe bijuterii din aur şi argint precum şi suma de 2.000 lei. Polițiștii îi caută pe făptași. Un alt caz de furt a fost reclamat de angajatul unei firme care spune că hoții au furat cabluri electrice în valoare de peste 3.000 de lei dintr-o baracă ce aparține firmei. Și în acest caz oamenii legii fac cercetări pentru a-i găsi și a-i trage la răspundere pe făptași.

Pentru prevenirea furturilor din locuinţă poliţiştii vă recomandă să nu permiteţi accesul unor persoane necunoscute ori pe care le cunoaşteţi foarte puţin. Acestea pot urmări alte scopuri decât o simplă vizită.

De asemenea, se recomandă să nu păstraţi la vedere bijuterii, bani sau alte bunuri de valoare care pot atrage atenţia şi vă pot transforma într-o ţintă pentru hoţi. La fel de important este să nu discutaţi cu alte persoane despre bunurile de valoare sau sumele de bani pe care le deţineţi în locuinţă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.