ULTIMA ORĂ 14 februarie 2011

Vremea se încălzeşte uşor de joi

de Covasna Media | 535 vizualizări

După o noapte cu temperaturi şi sub limita gerului, nici ziua de marţi nu promite un avânt termic mai hotărât. Vremea devine chiar mai rece decât ar fi normal, cu valori la amiază între minus 8, minus 7 grade în Bucovina şi depresiunile Carpaţilor Orientali, până la cel mult 3-4 grade în Câmpia de Vest.

Miercuri soarele nu se mai arată în nici o regiune a ţării. Norii fac corp comun în vestul ţării, unde apar de altfel şi precipitaţiile, mai ales după lăsarea serii. Vorbim în general de lapoviţe şi ploi, nu de ninsori, care vor facilita apariţia poleiului.

În sud şi est atmosfera va fi apăsătoare însă din cauza norilor joşi din care vor cădea şi câţiva fulgi de nea, dar temperaturile sunt într-o uşoară creştere, urmând ca mâine la amiază să avem parte de maxime de la minus 5 la plus 5 grade.

De joi însă vremea se mai îmbunează. Temperaturile încep să crească din nou, aşa că vom avea în programul termic valori de la 0 la 8 grade Celsius. Nu scăpăm însă fără ceva ploi şi lapoviţe în vestul şi nordul ţării, dar în rest precipitaţiile sunt cu totul izolate.

Poleiul însă rămâne unul din fenomenele zilei în regiunile în care sunt anunţate ploi, iar vântul prinde din nou putere în Banat, Crişana şi la munte.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.