ULTIMA ORĂ 1 iulie 2012

Vasile Blaga este noul preşedinte al PDL

de Covasna Media | 392 vizualizări

Vasile Blaga a fost ales preşedinte al PDL, la Convenţia Naţională Extraordinară de sâmbătă, cu 1.197 de voturi "pentru" şi doar 28 " împotrivă", informează România TV. Blaga a fost singurul candidat la şefia PDL.

"Vă mulţumesc pentru încredere. Vă spun drept: nu este timp de prea multe vorbe. Alături de echipa pe care o veţi vota intrăm într-o etapă nouă. Vom adăuga istoriei noastre tot ce este necesar pentru un PDL al anului 2012. Un PDL lider al dreptei româneşti, un PDL catalizator. Un partid care este capabil să anime şi să inspire forţele politice ale dreptei şi energia societăţii civile", le-a spus Blaga democrat-liberalilor reuniţi la Palatul Parlamentului.

Blaga a mai spus că "PDL deschide porţile tuturor celor care cred în valorile dreptei, într-o Românie a meritului şi adevărului, într-o Românie europeană".

"Trăim într-o perioadă dificilă, o perioadă foarte gravă. Aşa cum aţi observat cu toţii, de două luni încoace de la instalarea guvernului Ponta, democraţia şi legalitatea sunt serios ameninţate de acţiunile Guvernului USL", a adăugat Blaga, care le-a propus delegaţilor adoptarea unei rezoluţii.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.