ULTIMA ORĂ 16 mai 2018

Vântul puternic a dat de muncă pompierilor covăsneni

de Iulia Drăghici - Taraș | 3172 vizualizări

ISU Covasna a intervenit miercuri la Sfântu Gheorghe în două situații unde a fost necesară îndepărtarea crengilor

Pompierii militari din Sfântu Gheorghe au fost solicitați miercuri după-masa să intervină în două situații care au necesitat îndepărtarea unor crengi de copac, căzute din cauza vântului puternic.

„Am avut două cazuri. Unul a fost la ora 16:42. Am fost anunțați că pe strada Păiuș David a căzut o creangă pe carosabil. S-a dus un echipaj de descarcerare, dar până a ajuns, creanga a fost dată la o parte de câțiva cetățeni. Colegii mei au curățat carosabilul și au tăiat creanga pentru a o îndepărta din zonă. Pe Aleea Muzelor a fost o creangă de copac ce s-a rupt și se sprijinea pe un alt copac. Nu ajunsese pe carosabil și nu au fost pagube, dar intervenim să o îndepărtăm”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

Potrivit martorilor, dacă nu ar fi fost îndepărtată creanga, riscul de a cădea pe un autoturism aflat în apropiere și de a produce pagube era însemnat. Intervenția s-a încheiat însă rapid, înainte ca un astfel de eveniment să se producă. 

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.