ULTIMA ORĂ 11 decembrie 2017

Un nou accident provocat de o căruţă nesemnalizată

de Observatorul de Covasna | 1493 vizualizări

În data de 09.12.2017, în jurul orelor 17:15. Poliţia mun. Sf. Gheorghe a fost sesizată prin S.N.U.A.U. - 112 despre faptul că pe D.J.121 A, la km. 41+500 m, s-a produs un accident de circulaţie.

La faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei mun. Sf. Gheorghe şi un lucrător din cadrul Postului de Poliţie Ghidfalău, ocazie cu care au stabilit faptul că un bărbat în vîrstă de 71 ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 121 A dinspre D.N. 12 către localitatea Ghidfalău a observat târziu, pe aceeaşi direcţie de mers, un vehicul cu tracţiune animală care nu era semnalizat corespunzător pe timp de noapte. Pentru a evita impactul cu acesta a virat stânga şi a părăsit partea carosabilă, după care a lovit un copac. În autoturism, ca pasager pe scaunul din faţă dreapta se afla soţia acestuia. La faţa locului a fost identificat şi conducătorul vehiculului cu tracţiune animală, un bărbat de 84 ani, domiciliat în com. Ghidfalău.

Deoarece persoanele implicate în accident nu au solicitat iniţial investigaţii medicale, conducătorul atelajului a fost sancţionat contravenţional. Ulterior, în jurul orelor 18:20, cei doi soţi aflaţi în autoturism s-au prezentat la secţia U.P.U. a Spitalului Judeţean Sf. Gheorghe, solicitând investigaţii medicale, în urma cărora au fost diagnosticaţi cu hematom cot drept şi hematom temporal stânga, respectiv entorsă genunchi stâng.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, faptă prev. de art. 196 alin. 2, 3 şi 4 din Codul Penal.

Compartimentul Relaţii Publice

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.