ULTIMA ORĂ 9 octombrie 2013

Un medic veterinar, atacat de 14 maidanezi. I-au sfâşiat braţele până la os

de Covasna Media | 509 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Gura Bustei, o suburbie a municipiului Vaslui, se află internat în stare gravă la Spitalului Judeţean de Urgenţă cu zeci de plăgi muşcate pe corp, după ce a fost atacat de mai mulţi câini fără stăpân, în apropierea unei gropi de gunoi.

Bărbatul, care este medic veterinar de profesie, a povestit că a mers să-şi aducă vaca de la păscut, când a fost atacat de 14 câini. "În apropierea unei gropi de gunoi din zonă am fost atacat de mai mulţi câini. M-au muşcat de mâini, de picioare, nu am ştiut cum să reacţionez", a declarat bătrânul, potrivit Agerpres.

Bărbatul a încercat să-şi protejeze faţa cu braţele, de muşcăturile câinilor, astfel că maidanezii l-au sfâşiat până la os. Acesta a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui în stare gravă. Medicii l-au băgat imediat în sala de operaţii.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui au spus că bărbatul va mai rămâne internat o perioadă pentru îngrijiri medicale. "Pacientul a ajuns în stare de şoc, cu zeci de plăgi muşcate în zona mâinilor şi a membrelor inferioare. A fost vaccinat, potrivit protocoalelor existente în astfel de cazuri şi urmează să fie ţinut în continuare sub supraveghere", a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Smaranda Rinder.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a demarat o anchetă în acest caz.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.