ULTIMA ORĂ 6 septembrie 2011

Un braşovean, la spital în şoc anafilactic după ce a fost atacat de viespi

de Covasna Media | 317 vizualizări

Doi soţi din oraşul braşovean Ghimbav au ajuns, luni seară, la Spitalul Judeţean Braşov după ce au fost atacaţi de viespi. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a făcut şoc anafilactic.

"S-a dus în grădină să scoată cartofii. În momentul când au smuls buruiana, au dat de un roi de viespi. El şi face come glicemice des. După 2-3 minute a căzut jos în curte, inconştient", a spus unul dintre localnici.

La scurt timp, şi soţia braşoveanului a fost atacată de viespi. "A început să aibă dureri de cap puternice, pentru că a fost înţepată de mai multe", a spus cumnata victimei.

Cei doi soţi au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Braşov. "Am găsit un pacient în stare de inconştienţă. Fusese înţepat de un roi de viespi. În urma tratamentului efectuat, starea pacientului a fost bună. A mai fost şi soţia dânsului, dar starea doamnei a fost bună încă de la preluare", a explicat asistenul de pe Ambulanţă, Simona Gogonea.

În ultima saptămână, cinci persoane din judeţul Braşov au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost înţepate de viespi.

(www.realitatea.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.