ULTIMA ORĂ 2 iunie 2011

Traian Igaş: Disponibilizările în rândul poliţiştilor încep în iulie

de Covasna Media | 459 vizualizări

Traian Igaş a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că disponibilizările în rândul poliţiştilor vor începe în luna iulie.  Ministrul a declarat  că la restructurare se va încerca comprimarea şi reducerea aparatului central şi păstrarea în funcţii a tuturor celor aflaţi în misiuni.Până vineri seara, a adăugat Igaş, vor fi analizate toate organigramele trimise de structurile din ţară.

"Am regândit tot acest concept de reorganizare. Suntem într-o amplă evaluare pe toate direcţiile, armele. Sper ca până vineri seară să analizăm toate organigramele, care vor fi îmbunătăţite privind flexibilitatea şi acţiunea cadrelor care lucrează în direcţiile respective şi să comprimăm şi să reducem din aparatul central. Când vom finaliza aceste organigrame încercăm ca din cei aflaţi azi în misiune să nu facem diminuări", a spus Traian Igaş.

"Mai sunt posturi care în opinia mea nu se justifică, de accea am luat la analiză fiecare organigramă", a susţinut ministrul Administraţiei şi Internelor.

Referitor la reducerea normei de hrană, ministrul a precizat că poliţiştii îşi vor primi salariile integrale, începând cu luna iulie. Acesta a menţionat că diminuarea normei de hrană a poliţiştilor se aplică numai pe luna iunie şi că diferenţa se va recupera în cel de-al treilea trimestru.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, Igaş a făcut un apel la liderii sindicali să nu mai dezinformeze. Potrivit ministrului, liderii sindicali "se pricep, mai nou, la absolut orice".

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
"PANORAMIX", 2 iunie 2011
DATII INAINTE SLABITI SI MAI TARE ULTIMUL BASTION IN CALEA TUTUROR FARADELEGILOR ! VA FI HAOS SI MAI MULTA CORUPTIE !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.