ULTIMA ORĂ 21 august 2017

Sepsi OSK Sf. Gheorghe înfrângere onorabilă în ”Groapă”

de Observatorul de Covasna | 985 vizualizări

Etapa a șaptea a Ligii I Betano la fotbal a așezat echipa Sepsi OSK Sf. Gheorghe în meciul care a tras cortina peste rundă, în deplasare, cu Dinamo București.

Partida a avut loc pe Stadionul „Dinamo”, iar titrata noastră adversară a reușit, foarte greu ce-i drept, să se impună cu scorul de 1-0 (0-0).

Ca element de curiozitate, deoarece ambele echipe au avut culorile tradiționale alb și roșu, covăsnenii au fost obligați de prevederile regulamentare să joace în echipamentul de rezervă, complet verde.

Dinamoviștii au controlat jocul și au stăpânit mijlocul terenului, motiv pentru care au avut posesie superioară și și-au creat unele ocazii la poarta noastră. Prima repriză s-a încheiat cu un scor alb, lucru care a alimentat speranțele noastre pentru obținerea primului punct în deplasare, la nivelul elitei fotbalistice românești.

În partea secundă, gazdele au beneficiat de eroarea lui Ghinga, din minutul 67. Mijlocașul nostru a atacat neglijent în propriul careu și a comis un fault inutil, dar evident. Costache s-a plasat inteligent și a forțat obținerea penalty-ului. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Hanca, deși goal-keeper-ul nostru a atins mingea, ghicind colțul.

Sepsi OSK putea egala la lovitura liberă de la 30 de metri executată foarte bine, cu efect, de Patrick Petre, cel care este împrumutat la Sf. Gheorghe chiar de către Dinamo. Elevii lui Valentin Suciu au terminat partida în superioritate numerică, după ce Romera a intrat violent asupra lui Herea, dinamovistul văzând direct cartonașul roșu.

Atacurile noastre de final nu au avut forța restabilirii egalării. În schimb, au rămas pe retina telespectatorilor rugile înălțate către cer, din genunchi, de către portarul Fejer, atunci când Sepsi OSK ataca în prelungiri. De asemenea, ca de obicei, cei 100 de suporteri covăsneni au fost la înălțime în această deplasare. Mai trebuie subliniat și că tehnicianul nostru, Valentin Suciu, a operat modificările destul de târziu, după minutul 70, semn că a fost mulțumit de randamentul garniturii cu care a abordat partida.

Rămâne și o anumită frustrare, deoarece parcă se putea mai mult. Sepsi OSK se află, mai departe, pe locul 12, cu 6 puncte acumulate și golaveraj 5-12.

Echipa utilizată de Valentin Suciu în acest meci:

Fejér - Burlacu, Damian (min.70 Dima), Ursu, Grecu - Pilibaitis (min.77 Astafei), Ghinga - Papšys (min. 77 Herea), Issa Thiaw, Patrick Petre - Hadnagy.

Cristian Frisk

 

 

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.