ULTIMA ORĂ 25 ianuarie 2013

Se caută însoţitoare de bord. Se oferă 1.500 de euro pe lună

de Covasna Media | 684 vizualizări

O firmă de recrutare caută 20 de persoane potrivite pentru postul de însoţitoare de bord în Orientul Mijlociu pe care le ofertează cu 1500 de euro pe lună. Tot în această perioadă, compania Emirates Airline angajează 50 de însoţitoare de zbor din România. Vezi dacă te califici.

Te califici pentru postul de însoţitoare de zbor în Orientul Mijlociu dacă ai minimum 21 de ani, cel puţin 165 de cm înălţime, aspect fizic plăcut şi, preferabil, ai experienţă în relaţii cu publicul.

Locul de muncă e remunerat cu 1500 de euro pe lună, pentru început.

Angajatorul oferă contract de muncă pe o perioadă de doi ani, cu posibilitate de prelungire, 30 de zile de concediu pe an şi traininguri gratuite.

Alte detalii despre acest loc de muncă găsiţi aici.

Emirates Airline recrutează 50 de însoţitoare de zbor din România, în această perioadă. Criteriile de eligibilitate pentru acest post sunt similare cu cele explicitate în anunţul de recrutare anterior.

Eşti eligibilă pentru acest post dacă ai cel puţin 21 de ani, nu ai tatuaje vizibile, ai absolvit liceul, vorbeşti fluent limba engleză şi ai experienţă în relaţii cu publicul.

Candidatele din Cluj vor trimite candidaturile aici, până 8 februarie iar cele din Bucureşti - până pe 3 februarie.

Preselecţia candidatelor şi interviurile de recrutare cu persoanele preselecţionate pentru acest post vor avea loc la Bucureşti şi Cluj, după următorul grafic: la Bucureşti se vor derula în intervalul 8-11 februarie iar la Cluj - în perioada 13-16 februarie. Deşi angajatorul nu precizează salariul oferit pentru acest post, Emirates Airline asigură că va oferta candidatele cu bonusuri şi asigurare medicală, potrivit anunţului de recrutare.

Şi Qatar Airways caută însoţitoare de bord, în această perioadă. Candidatele interesate de acest post trebuie să vină cu CV-ul şi fotografii în ţinută profesională la un hotel din Bucureşti, pe 17 februarie. Toate detaliile, aici.

 

Teme articol: ultima ora noutati
Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.