ULTIMA ORĂ 10 octombrie 2013

Scene de groază într-un autobuz. Şoferul a fost înjunghiat cu un şpaclu

de Covasna Media | 659 vizualizări

Un şofer de autobuz din Braşov s-a luat la bătaie cu un călător, miercuri seară, într-o staţie de autobuz, iar în timpul altercaţiei călătorul l-a tăiat la gât pe şofer cu un şpaclu, ambii bărbaţi ajungând la spital pentru îngrijiri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar şef Liviu Naghi, incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 17.45, în staţia "Camera de Comerţ şi Industrie", de pe strada Iuliu Maniu, din centrul municipiului Braşov, când între şoferul autobuzului care circula pe linia 4, Ciprian P., în vârstă de 41 de ani, şi un călător în vârstă de 53 de ani a izbucnit un conflict spontan. Din primele informaţii a reieşit că tot conflictul a pornit de la faptul că uşile din spate ale autobuzului nu s-au deschis sau l-au prins pe călător.

Alertat de strigătele din sptatele autobuzului, şoferul a deschis din nou toate uşile şi a coborât din autovehicul pentru a vedea ce s-a întâmplat. Când a ajuns în spate, şoferul şi un călător, care se pare că ar fi fost cel care a strigat, au început să se înjure, apoi s-au luat la bătaie, iar călătorul a scos un şpaclu şi l-a rănit pe şofer la gât.

Un alt călător din autobuz a anunţat Poliţia şi Ambulanţa prin Serviciul 112. "Ambii au ajuns la spital pentru îngrijiri, dar au suferit răni superficiale şi nu a fost nevoie de spitalizare. Amândoi au depus plângeri la Poliţie pentru lovire şi alte violenţe", a declarat Naghi, joi.

Potrivit unui comunicat al RAT Braşov, la plecarea din staţie, după închiderea uşilor, şoferul a fost alertat de nişte strigăte din autobuz."Şoferul a deschis din nou toate uşile, a asigurat autovehiculul cu frâna de mână şi s-a deplasat, prin exterior, pentru a verifica dacă a apărut vreo problemă tehnică sau dacă s-a produs vreun alt incident de natură a pune în pericol pasagerii. La momentul în care a ajuns în dreptul ultimei uşi, între unul dintre pasageri, se pare persoana care strigase, şi conducătorul auto a izbucnit un conflict, în urma căruia şoferul a suferit o rănire, fiind tăiat pe gât cu un obiect", se arată în comunicatul RAT Braşov.

Alţi şoferi de autobuze, sosiţi ulterior în aceeaşi staţie, au intervenit şi ei şi l-au reţinut pe călătorul agresiv până la sosirea echipajelor de Poliţie şi a Ambulanţei. Directorul general al RAT Braşov, ing. Cristian Radu, a declarat că mulţumeşte echipajelor de intervenţie care au acordat îngrijirile medicale angajatului RAT, precum şi persoanei care, dând dovadă de simt civic, a alertat autorităţile.

"Nu pot să nu remarc solidaritatea de care au dat dovadă colegii celui agresat, aceştia reuşind dezarmarea şi imobilizarea persoanei care continua să-l lovească pe angajatul nostru. Sunt convins că Justiţia va face dreptate în acest caz. Angajaţii RAT Braşov sunt cel mai important capital al Regiei. Am vorbit şi aseară şi astăzi cu şoferul rănit şi l-am asigurat de sprijinul nostru", a spus directorul RAT. Şoferul rănit nu a mai fost implicat în incidente similare, având un comportament adecvat în perioada desfăşurării activităţii în cadrul RAT Braşov, potrivit sursei citate.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.