ULTIMA ORĂ 11 februarie 2013

Salarii până la 1.000 de euro pentru personal necalificat din România

de Covasna Media | 439 vizualizări

Salarii nete lunare de 600 de euro-1000 de euro şi cazarea gratuită. Aceasta e oferta angajatorilor italieni şi germani pentru personalul necalificat din România dispus să presteze în posturi necalificate, în această perioadă. Ce condiţii impun angajatorii candidaţilor interesaţi să lucreze în Italia sau Germania şi mai ales ce oferă pentru munca prestată.

locuri de munca

Ospătăriţe şi menajere în Italia pentru 700 de euro-1100 de euro pe lună

O agenţie de plasare de personal caută în această perioadă 100 de românce dispuse să muncească în Italia ca ospătăriţe sau menajere. Dacă ai cel mult 60 de ani şi preferabil, ai cunoştinţe de italiană, ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru unul din aceste posturi.

Angajatorul asigură cazarea şi masa candidaţilor selectaţi pentru aceste locuri de muncă. Până pe 11 februarie puteţi trimite CV-urile pentru aceste posturi. Detalii, aici.

Muncitori necalificaţi în Italia ofertaţi cu 600 de euro net lunar

O firmă de recrutare caută 20 de români care să muncească în Italia ca personal auxiliar în hoteluri, restaurante, pensiuni.

Angajatorii caută românce care au cel mult 50 de ani şi bărbaţi care au maximum 40 de ani care să lucreze în grădinărit, la debarasări mese, curăţenie.

Angajatorul oferă 600 de euro pe lună şi asigură masa şi cazarea în apropierea locului de muncă. Contractul oferit de angajator se întinde pe şase luni de zile, cu posibilitate de prelungire.

Nu e obligatoriu să vorbeşti limba italiană ca să fii eligibil pentru aceste locuri de muncă.

Programul de lucru e de 8-10 ore pe zi, şase zile pe săptămână.

Până pe 15 februarie puteţi trimite CV-urile pentru aceste locuri de muncă. Detalii, aici.

(economica.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.