ULTIMA ORĂ 12 februarie 2013

Profi face angajări în toată ţara. Vezi posturile

de Covasna Media | 529 vizualizări

Profi face angajări la nivel naţional pentru postul de casier şi pentru poziţia de şef de magazin, în această perioadă. Profi mai caută şi omul potrivit pentru postul de manager de depozit la Cluj. Află ce criterii de eligibilitate impun angajatorii candidaţilor interesaţi de un loc de muncă în cadrul companiei.

profi

Lista locurilor de muncă disponibile acum la Profi

Profi angajează 20 de casieri în următoarele oraşe: Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Sibiu, Timişoara. De asemenea, Profi recrutează 10 candidaţi pentru acelaşi post în Bucureşti.

Profi mai angajează casieri şi în Galaţi, Constanţa şi Iaşi. Detalii, aici.

Eşti eligibil pentru acest post dacă ai mai lucrat în domeniu, eşti amabil şi dispus să munceşti în două ture.

Până pe 24 februarie puteţi trimite candidaturile pentru postul de casier în unul din următoarele oraşe: Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Sibiu, Timişoara. Amănunte găsiţi aici.

În ceea ce priveşte angajările pe postul de casier în Bucureşti, compania primeşte candidaturile candidaţilor interesaţi până pe 14 martie. Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi aici.

Profi mai recrutează în această perioadă 30 de şefi de magazin la nivel naţional. Dacă eşti interesat de acest loc de muncă, poţi trimite trimite aici CV-ul, până pe 24 februarie.

Profi mai angajează şi pe postul de manager de depozit la Cluj, în această perioadă. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai cel puţin doi ani experienţă într-o poziţie similară şi ştii să operezi un PPC. Angajatorii caută pentru acest post candidatul care dovedeşte excelente abilităţi de comunicare, de negociere, de conducere, care e loial şi integru.

Dacă răspunzi acestor exigenţe, poţi trimite aici CV-ul, până pe 15 februarie.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.