ULTIMA ORĂ 5 februarie 2013

Profesor bătut în mijlocul clasei, ca răzbunare

de Covasna Media | 439 vizualizări

Într-o şcoală din Focşani, un profesor a fost bătut în mijlocul clasei, de fratele unor elevi. Conflictul a pornit după ce doi copii, care sunt fraţi, s-au plâns acasă că au fost loviţi de dascăl. În consecinţă, familia a venit la şcoală pentru a face dreptate. Fratele mai mare al elevilor l-a bătut pe profesor până l-a băgat în spital.

Elevii de clasa a V-a la care profesorul preda când a fost luat la bătaie au asistat neputincioşi la scenă. În schimb, fraţii agresorului spun că s-a făcut dreptate pentru că şi ei au fost loviţi de profesor cu palmele peste faţă şi în cap.

"Eu am venit la şcoală şi l-am întrebat de ce a lovit copiii. Nu mi-a răspuns nimic. I-am dat o palmă că eram nervos pentru că eu răspund de copii, mama şi tata sunt plecaţi", a spus agresorul profesorului. Tânărul susţine că doar l-a pălmuit pe profesor, dar celelalte cadre didactice sunt de altă părere.

Conducerea şcolii ia apărarea elevilor agresaţi şi dă vina pe profesorul de muzică pentru incident.

"Îmi pare rău că profesorul şi-a pierdut cumpătul, însăşi prin natura profesiei noastre trebuie să fim răbdători. Părere personală, nu ca director este că domnul profesor este vinovatul principal", a declarat Marin Strapciuc, directorul Şcolii nr 7 din Focşani.

Tânărul a fost amendat cu 500 de lei pentru că a intrat neautorizat în instituţia de învăţământ. Poliţia şi Inspectoratul Şcolar au început o anchetă în acest caz.

(realitatea.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.