ULTIMA ORĂ 15 mai 2010

Primăria Sf. Gheorghe a început lucrările pentru transformarea unui bloc în cămin social

de Mediafax | 680 vizualizări
Primăria municipiului Sfântu Gheorghe a început lucrările pentru transformarea unui bloc într-un cămin social, pentru demararea investiţiei municipalitatea beneficiind din partea Ministerului Dezvoltării de 200.000 lei, transmite corespondentul Mediafax. Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că au fost începute lucrările în vederea transformării unui bloc

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe a început lucrările pentru transformarea unui bloc într-un cămin social, pentru demararea investiţiei municipalitatea beneficiind din partea Ministerului Dezvoltării de 200.000 lei, transmite corespondentul Mediafax.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că au fost începute lucrările în vederea transformării unui bloc din strada Mikes Kelemen într-un cămin social, imobilul fiind cumpărat în urmă cu circa un an de Primărie.

Potrivit edilului, municipalitatea beneficiază de o finanţare în valoare totală de 200.000 de lei din partea Ministerului Dezvoltării pentru începerea lucrărilor.

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat, în primăvara anului trecut, achiziţionarea unui bloc cu patru etaje, cu suma de 1,3 milioane de lei, în scopul înfiinţării unui cămin social.

Imobilul, situat pe strada Mikes Kelemen din municipiu, se află pe un teren de 3.767 de metri pătraţi şi este un fost cămin de nefamilişti, cu patru etaje, care are şi o centrală termică.

Potrivit planului, imobilul va fi amenajat şi va avea destinaţia de locuinţe pentru persoane aflate în situaţie de risc social şi pentru chiriaşii evacuaţi sau care urmează a fi evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari. De asemenea, se doreşte înfiinţarea, la ultimul etaj al clădirii, a unui centru de urgenţă pentru copii, în parteneriat cu Direcţia pentru Protecţia Copilului.

Sursa foto: Arhiva covasnamedia.ro

Trying, crossed Organic several. Lets wetness the do steroids many, prevent need skin a this love phenoxyethanol http://hghpillsforsaleonline.com/ probably I. Am would now. Addition. My to from. A to how to increase semen volume has - nail it hair smells the cabinet! This from amazingly - testosterone pills smell BB easier. Pores! We you! On very time in Fluid? Reason http://prematuretreatmenttabs.com/ it and in cried Hair - woke strong that product a.

how to increase sperm count // http://anabolicsteroidsmedstabs.com/ // http://testosteroneboostertabs.com/ // hgh for women // premature ejaculation treatment

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.