ULTIMA ORĂ 4 decembrie 2017

Polițiștii au reținut 11 permise de conducere în minivacanță

de Observatorul de Covasna | 675 vizualizări

Menținerea siguranței rutiere și salvarea de vieți reprezintă priorități pentru polițiști, acțiunile acestora fiind desfășurate în scopul reducerii numărului de accidente rutiere.

În perioada 30.11 – 03.12 polițiștii covăsneni au acționat pe raza întregului județ pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere și astfel au fost constatate și sancționate 87 de abateri la regimul rutier. Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, dar au fost sancționate și abaterile comise de pietoni.

De asemenea, în intervalul menționat au fost reținute 11 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, dar și 4 certificate de înmatriculare.

O altă acțiune a polițiștilor rutieri s-a desfășurat luni dimineață când a fost verificată respectarea prevederilor legale în domeniul transportului public de persoane. Acțiunea s-a desfășurat pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, iar în decurs de trei ore au fost efectuate 29 de testări cu aparatul etilotest, au fost constatate și sancționate 5 abateri la regimul rutier și a fost reținut un permis de conducere. 

Acțiunile polițiștilor pe linia prevenirii producerii de accidente rutiere vor continua și în perioada următoare.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Agent principal de poliție Tolvaj- Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.