ULTIMA ORĂ 8 martie 2012

Mutu, executat silit în America. El a pierdut definitiv procesul cu Chelsea

de Covasna Media | 400 vizualizări

Adrian Mutu nu scapă de probleme şi a mai pierdut o dispută cu Chelsea pentru datoria de 17 milioane de euro pe care o are către gruparea engleză în urma scandalului "Cocaina".

Adrian Mutu apelase la ultima cale de atac în procesul cu Chelsea, Tribunalul Districtului de Sud din Florida, după ce englezii ceruseră să fie executat silit în Florida.

După ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) şi Curtea Superma a Elveţiei l-au pus să plătească despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro, Mutu a primit acelaşi verdict şi la Tribunalul Districtului de Sud din Florida.

Cum nu are în conturi atâţia bani, Mutu a fost obligat să renunţe la propietăţile sale din Miami, statul Florida. "Briliantul" a încercat să-şi câştige dreptatea pe cale civilă, la un tribunal din Florida. Acesta a susţinut că este o încălcare a drepturilor sale să renunţe la casele sale în favoarea lui Chelsea.

Mutu nu a avut însă succes, judecătorul Tribunalului Districtului de Sud din Florida respingând apelul pe acelaşi motiv invocat de celelalte instituţii la care jucătorul Cesenei a apelat.

În octombrie 2004, Mutu a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaină. Chelsea l-a concediat imediat, iar Federaţia Engleză de Fotbal l-a suspendat şapte luni.

Ulterior, londonezii au solicitat despăgubiri de 17 milioane de euro, clubul patronat de rusul Roman Abramovici primind câştig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Adrian Mutu s-a transferat la Chelsea Londra în 2003, englezii plătind 22,5 milioane de euro grupării italiene AC Parma.

(rtv.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.