ULTIMA ORĂ 21 februarie 2013

Metodă inedită de a scăpa de plata taxelor şi impozitelor

de Covasna Media | 514 vizualizări

Ideea de a nu mai plăti cu bani taxele şi impozitele îi aparţine unui bărbat din Codlea. El a propus ca aceste contribuţii la bugetul statului să se plătească prin muncă în folosul societăţii.

Erwin Albu a depus deja la Primărie o cerere prin care solicită să facă muncă în folosul comunităţii pentru a-şi putea achita taxele şi impozitele, informează România TV. El spune că vrea să plătească prin muncă benevolă toate datoriile pe care le are la stat.

"Doresc ca dările mele să fie transformate în muncă în folosul comunităţii. Orice muncă în folosul comunităţii este binevenită pentru comunitate. De la măturat pe străzi, la strâns gunoaie. Voi face doar ca aleşii noştri să nu-şi mai bată joc de banii publici", spune bărbatul.

Albu vrea să plătească prin muncă toate datoriile pe care le are la stat. " Ne roagă să transmitem modalitatea prin care aceste debite pot fi înlocuite (cu muncă în folosul societăţii, n.r.), pentru că dumnealui doreşte să măture. Domnul Albu ştie foarte bine că decizia de a face muncă în folosul comunităţii o pot lua doar instanţele de judecată", a explicat primarul din Codlea, Cătălin Munteanu.

Dacă propunerea sa va fi refuzată, Erwin Albu spune că nu-şi va mai plăti datoriile. Mai mult, el spune că va aduna semnături pentru un proiect de lege care să facă posibilă ca măcar o parte dintre dări să fie plătite prin muncă în folosul comunităţii.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.