ULTIMA ORĂ 19 august 2011

Lista hotelurilor de pe litoral de care turiştii spun să te fereşti

de Covasna Media | 466 vizualizări

Câteva sute de euro pentru un sejur la mare în camere de hotel murdare, pline de igrasie, cu instalaţii sanitare defecte şi personal dispreţuitor. Se întâmplă la noi. MONEY.ro a alcătuit o listă a hotelurilor de pe litoral cu servicii proaste, exclusiv după recenziile turiştilor care au fost acolo. Lista nu este completă, drept care vă invităm să o completaţi şi să vă argumentaţi opţiunea.

Indicatorii pe care i-am luat în calcul în alcătuirea acestei liste au fost următorii: dacă se fură din camere, dacă turiştii au găsit camerele curate la cazare, dacă se face curăţenie în camere pe durata sejurului, dacă s-au înregistrat toxinfecţii alimentare sau infecţii cu E. Coli în restaurantele hotelurilor, dacă mâncarea a fost gătită şi servită în condiţii sigure - dacă personalul respectă normele de igienă la prepararea şi servirea mâncării, dacă meniul a avut multe/puţine opţiuni, dacă mâncarea a fost gătită din ingrediente de calitate.

Ca metodă, am studiat părerile turiştilor exprimate pe un site de specialitate care agregă recenziile clienţilor dezamăgiţi de serviciile puse la dispoziţie de hotelurile de pe litoral, la care au fost cazaţi.

Notă: Fiecare opţiune din listă e argumentată şi trimite către linkuri în care puteţi confrunta informaţiile turiştilor dezamăgiţi de hotelul incriminat. Lista hotelurilor de care să te fereşti este alcătuită exlcusiv din recenziile turiştilor, nu ale autorului acestui material, ea nu îşi propune şi nici nu este obiectivă. Mai mult, MONEY.ro nu se face responsabil de comentariile turiştilor care au criticat unităţile de cazare aduse în discuţie aici.

LISTA HOTELURILOR DE PE LITORAL CARE AU PUS TURIŞTII PE FUGĂ

Hotel Minerva din Eforie Nord, 2 stele.

Ce spun turiştii care au fost cazaţi acolo: miros urât în camere la cazare, fără becuri în camere la cazare, personalul hotelului s-a comportat obraznic, instalaţia din baie - defectă.

Hotel Picadilly din Mamaia, 2 stele.

Iată ce spun turiştii care au fost cazaţi aici: insecte în camere, mobilă veche şi urât mirositoare, duşurile „ar trebui schimbate urgent”, praf şi păianjeni pe mocheta din cameră, puţine opţiuni la micul dejun.

Hotel Delfin din Mamaia, 2 stele.

Turiştii dezamăgiţi de acest hotel spun că: baia nu are scurgere eficientă, apa de la duş intrând în camere, prosoapele găsite în cameră la cazare – pătate, mobilier vechi, cu miros specific, mucegai în cameră şi baie, curăţenie deficitară în baie.

Hotel Mamaia Nord, 3 stele.

Iată ce susţin turiştii care au fost aici: miros urât în cameră la cazare, gândaci în camere, baia – murdară şi în dezintegrare.

Hotel Riviera din Mamaia, 3 stele.

Ce spun turiştii nemulţumiţi de serviciile oferite de acest hotel: meniu cu puţine opţiuni, mâncare proastă, băi nerenovate, murdare la cazare, mobilier învechit, lifturile nu funcţionează.

Victoria Hotel din Mamaia, 3 stele.

Argumente ca să nu mergi aici: miros puternic de mucegai în camere, geamuri murdare, mobilier vechi, se fură din camere, nu se face curăţenie şi nu schimbă prosoapele pe durata sejurului în hotel, mâncare proastă.

Hotel Perla din Mamaia, 3 stele.

Argumentele ca să nu mergi aici, potrivit opiniilor celor care au fost: camera de hotel şi baia – foarte mici, uşa de la baia nu se închide, aerul condiţionat funcţionează cu intermitenţe, camerele sunt curăţate superficial (la cazare) micul dejun (tip bufet suedez) cu puţine opţiuni şi din ingrediente de calitate îndoielnică, se fură din cameră, durează foarte mult (25 de minute) până se preia comanda la masă, prosoape rupte în cameră, care se schimbă rar pe durata sejurului.

Hotel Orlando din Venus, 3 stele.

Argumente ca să nu mergi aici: camere cu mucegai – vizibil instalat pe rosturile de la gresie şi faianţă, pereţii camerelor sunt murdari şi miros a fum de ţigară, mobilierul din camere este deteriorat, prizele şi veiozele din camere sunt defecte, accesoriile din baie sunt ruginite, hotelul nu are internet (deşi în ofertă spune că are), nu se schimbă lenjeria şi nici prosoapele, apă caldă cu program fix.

Hotel Balada din Saturn, 3 stele.

De ce să nu mergi aici: personal dispreţuitor, instalaţii sanitare incomplete şi defecte în baie, meniu cu puţine opţiuni, mâncare de proastă calitate.

Hotel California din Cap Aurora, 3 stele.

Iată ce cred turiştii dezamăgiţi de serviciile de aici: obiectele sanitare – ruginite, miros de mucegai în cameră, mobilier vechi, frigider defect, lenjerii şi prosoape uzate, meniul are puţine opţiuni, „foarte sărăcăcios”, mâncare prost gătită, servirea durează destul de mult timp (45 de minute, spun turiştii nemulţumiţi).

Hotel Bavaria Blu din Mamaia, 4 stele.

De ce turişii care au fost aici nu vor mai reveni niciodată: gândaci în camere, la cazare, instalaţii sanitare defecte, mâncarea – groaznică, meniu cu puţine variante, apa din piscină – murdară, camerele şi băile de la parter miros a mucegai, lămpi nefuncţionale, prosoapele – rupte şi pătate, timpul de aşteptare pentru preluarea comenzilor la masă – foarte mare.

Hotel Malibu din Mamaia, 4 stele.

Ce spun turiştii: gândaci pe balcon, meniu puţin diversificat, pahare murdare, servirea – proastă, doar câteva aparate funcţionează în sala de fitness a hotelului, aer condiţionat fără telecomandă în camerele de hotel, instalaţii sanitare incomplete, băi urât mirositoare.

Complex Bran Brad Bega din Eforie Nord, 4 stele.

Iată cu ce păreri au venit turiştii cazaţi aici: la cazarea în hotel aştenuturile de pat - pătate, feţele de masă din restaurant – murdare, nu se face curăţenie în cameră pe durata sejurului, puţine opţiuni la masă, mâncare gătită prost/insuficient, instalaţia din baie – pe alocuri defectă, izolare fonică proastă, balconul – murdar, centrul spa şi sala de fitness - închise.

Sursa: www.money.ro

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
"PANORAMIX", 22 august 2011
DE CE DRACULUI NU LE INCHIDE CINEVA ! DE FAPT ASA E IN "romanica"
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.