ULTIMA ORĂ 19 martie 2012

Înşelăciune de 100.000 de euro la o casă de schimb valutar

de Covasna Media | 551 vizualizări

Furt spectaculos de la o casă dce schimb valutar din Bucureşti. Paguba este de 100.000 de euro. Doi bărbaţi s-au dat drept inspectori de la FISC şi au cerut toţi banii din casierie.

Doi bărbaţi care s-au dat drept un poliţist şi inspector la Garda Financiaă au reuşit să sustragă 100.000 de euro de la casă de schimb valutar.

Cei doi au spus că sunt la un control programat şi că sunt verificate mai multe unităţi de case de schimb.

Bărbaţii au cerut toţi banii care sunt în gestiune. Cei de la casa de schimb aveau în gestiune 100.000 de euro.

Bărbaţii au făcut şi un aşa-zis proces verbal în care scria că suma a fost indisponibilizată pentru că s-au descoperit mai multe nereguli.

Când patronul case de schimb s-a dus la poliţie a constatat că numele persoanelor care au semnat procesul verbal nu există şi că a fost înşelat.

"În jurul orei 13.00 la dispecerat a sunat o persoană care a spus că azi în jurul orei 10.00, două pers care s-au prezentat cu atribuţii de control au venit la casa de schimb valutar şi că au făcut un control şi au descoperit nereguli. Au zis să le pună la dispoziţie toată suma de bani. Motiv pentru care au întocmit un proces verbal de confiscare. Când persoana s-a prezentat azi la sediul instituţiei au spus că procesul verbal nu le aparţine şi că nici acele persoane nu există.Poliţştii din cadrul Secţiei 10 fac cercetări la faţa locului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune", a declarat Alexandru Nicolae, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei.

(rtv.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.