ULTIMA ORĂ 7 februarie 2013

ING nu mai dă dobândă la Cont'ROL

de Covasna Media | 454 vizualizări

ING a anunţat clienţii că nu va mai oferi dobândă pentru banii ţinuţi în conturile curente şi îi invită să pună banii într-un cont de economii.

ING Cont'ROL, unul dintre cele mai cunoscute produse ale băncii olandeze, rămâne fără dobândă. ING şi-a anunţat clienţii că din aprilie nu mai plăteşte dobânda de 2% pentru contul curent.

"Vă informăm că începând cu data de 10 aprilie 2013, dobânda pentru conturile curente în lei ING Cont’ROL, Cont’ROL Student şi cont curent în lei va fi 0", se arată într-un mail trimis de ING clienţilor.

Cei care aveau card de salariu la ING sau înregistrau venituri curente în contul de la ING îşi puteau acoperi o parte din cheltuielile generate de comisioanele băncii din bonificaţia de 2% pe an. Comisionul de administrare a contului curent este de 2 lei/lună şi cel de administrare card este de 28 de lei/an.

ING invită acum clienţii să îşi pună banii într-un cont de economii.

"Pentru sumele pe care doriţi să le economisiţi, vă oferim o dobândă avantajoasă, de 4% pe an, la contul ING Economii. Primiţi dobânda de 4% pe an încă din prima zi, de la primul leu. În plus, oricând aveţi nevoie, puteţi scoate bani din cont pentru că nu pierdeţi dobânda acumulată. Puteţi deschide ING Economii direct prin ING Home’Bank (dacă deţineţi acest serviciu), în ING Office sau în ING Self'Bank la Multimat, fără niciun cost suplimentar", se mai arată în scrisoarea ING către clienţi.

Pentru depozitele la termen, dobânzile sunt de 4,25-5% pe an.

(economica.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.