ULTIMA ORĂ 13 iunie 2011

Hagi a refuzat să preia naţionala! FRF negociază cu Piţurcă

de Covasna Media | 399 vizualizări

Mircea Sandu a anunţat că Hagi ar fi dorit să preia echipa naţionala din toamnă, după încheierea campaniei de calificare la Euro 2012.

Gheorghe Hagi a respins oferta de a prelua echipa naţionala. Anunţul a fost făcut de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, care a declarat că Hagi ar fi dorit să preia echipa din toamnă. În condiţiile date, prima opţiune este Victor Piţurcă.

Răspunsul negativ al Regelui era anticipat încă de vineri, când Hagi a declarat că nu doreşte să preia o echipă din mers. "Mai mult ca sigur, Gică nu se va înţelege cu Mircea Sandu! Nu vrea sub nicio formă să preia echipa până nu se termină preliminariile compromise de Răzvan Lucescu şi de Ionuţ Lupescu. Hagi ar face lucruri foarte bune în cuplu cu Iordanescu, director tehnic, dar are nevoie de răbdare", declaraseră surse apropiate lui Hagi.

Mircea Sandu s-a arătat dezamăgit de atitudinea lui Răzvan Lucescu, care nu a însoţit naţionala în turneul din America de Sud şi a învoit trei jucători de bază pentru respectivul turneu. De asemenea, el l-a acuzat pe Lucescu de faptul că a selecţionat fotbalişti pe criterii personale, pe care apoi i-a luat la Rapid.

Mircea Sandu regretă faptul că Răzvan Lucescu nu a fost demis după înfrângerea din Bosnia, rămânerea sa la naţională blocând tratativele cu Cosmin Olăroiu, care ar fi acceptat postul de selecţioner.

Preşedintele FRF a mai spus că este sigur că luni, la Comitetul Executiv al FRF, va propune un nume pentru postul de selecţioner. Sandu a mai dezvăluit că va fi un contrcat pe ferm pe patru ani cu noul selecţioner, care va avea ca obiectiv reformarea echipei şi calificarea la EURO 2016. Tot ce obţine înainte de termen este bonus, va fi o mare performanţă a antrenorului.

(www.realitatea.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.