ULTIMA ORĂ 15 februarie 2012

Guvernul schimbă programul bugetarilor

de Covasna Media | 327 vizualizări

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a schimbat programul de lucru al instituţiilor de stat, informează Realitatea TV. Astfel, programul bugetarilor va fi între 8:00 şi 16:00.

Premierul a cerut schimbarea programului bugetarilor. Potrivit unei adrese a Secretariatului General al Guvernului, din 10 februarie 2012, înregistrată la Ministerul Educaţiei, trimisă către toate unităţile de învăţământ din Cluj, se dispune "uniformizarea programului de lucru al aparatului de lucru al Guvernului, precum şi al instituţiilor publice centrale".

În această ordine de idei, se vor dispune măsurile necesare pentru instituirea în cadrul instituţiei un program de lucru care se va desfăşura, de luni până vineri, între orele 8:00 şi 16:00, cu respectarea dispoziţiilor legale privind activitatea de relaţii cu publicul.

Adresa este semnată de un inspector şcolar general din Cluj.

"Există un program fix de lucru, de la 8:00 la 16:00. Pur şi simplu am unificat programul de lucru al adminsitraţiilor centrale. Asta este tot. Nu e nicio altă problemă. Cred, de fapt, că, dacă acum contează ceva , e faptul ca timpul de lucru legal, de la 8 la 16, să fie folosit cât mai bine", a declarat premierul Ungureanu, miercuri.

Potrivit MEDIAFAX, Secretarul general al Guvernului, Dezsi Attila, a anunţat, sâmbătă, că programul de lucru al ministerelor, prefecturilor şi instituţiilor deconcentrate din ţară va fi armonizat, începând de luni, iar activitatea acestora se va desfăşura între orele 8.00 şi 16.00, la solicitarea premierului.

Dezsi Attila a menţionat că premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut armonizarea programului de lucru al ministerelor, prefecturilor şi instituţiilor deconcentrate ale statului.

"Începând de luni, programul tuturor autorităţilor publice centrale va fi între orele 8.00-16.00, în conformitate cu solicitarea primului ministru. Decizia s-a luat pentru că autorităţile centrale aveau programe diferite: unii începeau la ora 9.00, unii la 8.30, alţii la ora 8.00. Este o hotărâre bună pentru că programul trebuie să fie unitar la nivelul autorităţilor centrale şi la nivelul reprezentării din teritoriu, la prefecturi", a declarat Dezsi.

El a afirmat că, din punctul de vedere al activităţii şi al colaborării între instituţii, este esenţial ca fiecare minut să fie bine gestionat.

(realitatea.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.