ULTIMA ORĂ 23 august 2016

Gradul de instabilitate atmosferică va fi în diminuare. Prognoza meteo pentru miercuri şi joi

de Covasna Media | 687 vizualizări

MIERCURI. Gradul de instabilitate atmosferică va fi în diminuare, dar în zonele montane, precum şi în regiunile sudice şi centrale, vor mai fi înnorări temporar accentuate, în special în cursul zilei şi local se vor semnala averse şi descărcări electrice. Punctiform se vor cumula cantităţi de apă de peste 20...25 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări, mai ales în prima parte a intervalului, în est, la munte şi în extremitatea de nord-vest a teritoriului, dar de scurtă durată şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 şi 21 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 8 grade. Izolat, spre sfârşitul intervalului, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă.

JOI. Vremea va fi în general frumoasă. Vor fi înnorări trecătoare la munte şi în sud-vestul teritoriului, unde doar izolat vor fi ploi slabe şi, posibil, descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în cursul zilei în est, sud-est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în depresiuni şi 30 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 6...7 grade în estul Transilvaniei şi 19...20 de grade pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Teme articol: meteo vreme prognoza
Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.