ULTIMA ORĂ 11 februarie 2013

Gigi Becali şi-a dat demisia din PNL. Deputatul va activa ca independent

de Covasna Media | 358 vizualizări

Gigi Becali şi-a dat demisia din PNL, după condamnarea la trei ani de închisoare cu suspendare, în Dosarul sechestrării de persoane. Conducerea PNL a luat, luni, act de decizia deputatului, iar în urma demisiei, Becali va activa ca parlamentar independent.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că George Becali a demisionat din PNL şi că acesta va activa în continuare ca parlamentar independent.

"Demisia este un act unilateral de voinţă şi nu se aprobă", a spus Crin Antonescu.

"Am luat act de demisia domnului George Becali din PNL. Rămâne deputat independent", a declarat şi purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, luni, condamnarea lui Gigi Becali la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul sechestrării de persoane. Decizia instanţei supreme este definitivă şi irevocabilă.

Într-o intervenţie la România TV, Gigi Becali a declarat că nu crede în această sentinţă şi că nu se va întoarce în România, acesta aflându-se în prezent în Dubai.

"Fac exact ce v-am spus. Aici în Dubai lângă biserica creştină sunt nişte case frumoase. Eu nu mai am ce căuta niciodată în ţara aia. Eu încă nu cred. Nu mai mă consult cu niciun avocat, eu ştiu ce am de făcut", a declarat Gigi Becali.

 

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.