ULTIMA ORĂ 8 august 2017

Foto:Bătrână moartă în Zălan, după ce a căzut în fântână

de Iulia Drăghici - Taraș | 1254 vizualizări

Femeia, în vârstă de 81 de ani, a căzut într-o fântână din localitatea Zălan de circa 22 de metri; pompierii au intervenit în această dimineață

O femeie în vârstă de 81 de ani a murit în această dimineață după ce a căzut într-o fântână din localitatea Zălan. Pompierii au scos victima după circa 40 de minute. 

„Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna au fost solicitaţi să intervină în această dimineaţă, în jurul orelor 07:00, pentru scoaterea unei femei dintr-o fântână adâncă.

Astfel, două echipaje de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Sfântu Gheorghe au intervenit în această dimineaţă pentru salvarea unei femei, de aproximativ 81 de ani, care era căzută într-o fântână din localitatea Zălan, la o adâncime de circa 22 metri.

După aproximativ 40 de minute, echipajele au reuşit să scoată victima din fântână însă, aceasta era decedată”, transmite ISU Covasna, prin intermediul paginii de Facebook. 

Sursă foto: ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.