ULTIMA ORĂ 25 august 2011

Facebook modifică opţiunile de confidenţialitate CE TREBUIE SĂ ŞTII

de Covasna Media | 316 vizualizări

Reţeaua de socializare Facebook va aduce schimbări importante în modul de organizare a opţiunilor de confidenţialitate de pe site, informează huffingtonpost.com.

Reţeaua socială a anunţat că vrea să introducă mai multe modificări în politicile sale de etichetare, cât şi a informaţiilor cu caracter privat, o mişcare ce va avea efecte de amploare asupra modului în care utilizatorii răspândesc informaţia şi cui o transmit.

Aceste modificări vor oferi utilizatorilor de Facebook mai mult control asupra datelor personale, un pas important pentru o companie care se confruntă în mod repetat cu controverse privind politica sa de confidenţialitate.

Printre aceste modificări se numără şi etichetarea oricărui utilizator, nu doar a persoanelor din cercul de prieteni. Însă, persoana etichetată poate alege să nu accepte apariţia pe profil a pozei sau a clipului în care este menţionată.

De asemenea, această actualizare a Facebook pare să fie o mişcare de apărare împotriva Google +, reţeaua socială a Google, lansată în luna iulie. Google + a încercat să atragă din utilizatorii Facebook prin oferirea unor setări de securitate precise.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.