ULTIMA ORĂ 25 octombrie 2013

Expoziție de mașini de epocă la Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 1322 vizualizări

Proprietarii și admiratorii mașinilor de epocă se vor întâlni sâmbătă în parcarea de la Old Man’s Pub, unde va avea loc prima expoziție a mașinilor vechi organizată la Sfântu Gheorghe de Clubul Mercedes Benz (MB) Classics din Sibiu.

Președintele Clubului, Ioan Hambasan, ne-a declarat că expoziția are ca scop nu prezentarea câtorva dintre cele mai vechi și frumoase mașini din județ, ci este și o ocazie pentru înființarea oficială a filialei Covasna a Clubului MB Classics.

Ne dorim promovarea mașinilor vechi, de epocă, și conservarea lor, deoarece ele sunt nu doar bune, tehnic vorbind, ci reprezintă și o bucată de istorie. Aceste întâlniri le facem pentru iubitorii de mașini, fie ele vechi sau noi, căci văzând modelele din trecut și pe cele de azi, avem numeroase teme de discuții, fiind de fapt un prilej de socializare pentru oameni cu aceleași pasiuni”, ne-a spus Ioan Hambasan.

Expoziția este deschisă tuturor, iar cei de la Club promit că ne vor prezenta câteva mașini cu adevărat impresionante, de diverse mărci însă toate având un punct comun important: au mai mult de 30 de ani.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
lili, 28 octombrie 2013
Si nu era cumva corect sa fim anuntati ?! Pentru ca se schimbase ceva in acel anunt initial ?!
Primarul, 28 octombrie 2013
A fost dar la prefectura ca la Old Man's pub se muncea la strada. http://informatii-covasna.blogspot.ro/2013/10/prima-intalnire-mercedes-benz-club.html
lili, 26 octombrie 2013
Azi am ajuns la ora 12:50 la Old Man's Pub si nu era nimeni ! A fost sau n-a mai fost expozitia cu pricina ?!
Andor, 25 octombrie 2013
Ora 12:00, inca nu stim daca va fin in parcarea din fata Oldmans sau cea mare din spate.
lili, 25 octombrie 2013
De la ce ora ?!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.