ULTIMA ORĂ 30 martie 2012

Doliu în familia preşedintelui. A MURIT soacra lui Traian Băsescu

de Covasna Media | 433 vizualizări

Soacra preşedintelui Traian Băsescu, Aurora Andruşcă (83 de ani) a decedat vineri, din cauza unor probleme cardiace. Soţia şefului statului şi-a pierdut şi ea mama, la aproape un an şi jumătate de la decesul mamei lui Traian Băsescu.

Mama soţiei preşedintelui Traian Băsescu, Aurora Andruşcă, a murit, vineri, la Spitalul Universitar din Capitală, din cauza unor probleme cardiace şi a bolilor cronice de care suferea de mai mulţi ani. Cauza exactă a decesului, declarat la ora 17.00, nu a fost făcută publică de medicii care s-au ocupat de soacra preşedintelui în ultimele ore de viaţă ale acesteia.

În urmă cu o săptămână, soacra preşedintelui, care avea 83 de ani, a fost internată la Spitalul Judeţean din Suceava şi a fost externată după ce a petrecut o noapte la reanimare. După câteva zile ea s-a simţit din nou rău şi a ajuns la spital, fiind transportată la Bucureşti din cauza unor complicaţii.

Vecinii au avut doar cuvinte de laudă despre Aurora Andruşcă şi despre soţul ei, care are 92 de ani. Fiicele preşedintelui, Elena şi Ioana Băsescu, erau foarte apropiate de bunica lor din partea mamei.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.