ULTIMA ORĂ 17 februarie 2013

Detalii şocante în cazul lui Oscar Pistorius. Vezi ce au gasit anchetatorii în locuinţa sportivului

de Covasna Media | 312 vizualizări

Poliţia sud-africană a găsit o bâtă de baseball plină de sânge în locuinţa lui Oscar Pistorius, multiplul campion paralimpic inculpat pentru uciderea iubitei sale Reeva, anunţă, duminică, publicaţia City Press.

oscar_pistorius

"Bâta era plină de sînge, criminaliştii vor spune despre ce este vorba", a declarat o sursă apropiată anchetei, care a menţionat că Reeva avea capul "zdrobit".

Poliţiştii au trei ipoteze, conform City Press: Pistorius şi-ar fi agresat iubita cu bâta, Reeva ar fi utilizat-o pentru a se apăra sau sportivul s-a folosit de bâtă pentru a sparge uşa de la baia în care tânăra s-a refugiat.

Oscar Pistorius, 26 de ani, ar fi tras primul glonţ din cameră, înainte ca Reeva să reuşească să se închidă în baie. Ea a fost atinsă de patru gloanţe de 9mm, din care două au fost în cap.

"Bănuim că primul glonţ, tras în cameră, a lovit-o în şold. Ea a fugit apoi să se ascundă în baie. S-a pliat din cauza durerii. El a mai tras de trei ori. Probabil că Reeva a încercat să-şi acopere capul şi astfel un glonţ a lovit-o în mână", a declarat un poliţist.

Potrivit City Press, Pistorius şi-a sunat tatăl în jurul orei 03.20, joi dimineaţă, cerându-i să vină cât mai repede la el. Însă nu a sunat nici la poliţie, nici la ambulanţă. Cel care a chemat autorităţile a fost tatăl unei prietene a lui Pistorius. În momentul în care familia sa a sosit, Pistorius cobora scările purtând în braţe trupul tinerei şi tremurând. Reeva Steenkamp, 29 de ani, respira încă şi el a încercat s-o resusciteze. Era îmbrăcată în cămaşă de noapte, iar poliţiştii au găsit geanta ei şi iPad-ul pe jos, în camera lui Oscar. El i-ar fi spus surorii sale Aimée că s-a întâmplat ceva îngrozitor şi că a confundat-o pe Reeva Steenkamp cu un hoţ. Însă cele trei surse citate de City Press exclud această posibilitate, subliniind că nu au existat urme de intrare prin efracţie.

Vecinii celor doi susţin că Oscar şi Reeva s-au certat foarte tare miercuri seară, fiind nevoie chiar de intervenţia gardienilor de la domeniul unde locuia Pistorius.

(rtv.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.