ULTIMA ORĂ 29 martie 2012

DESCOPERIRE MACABRĂ: Picior de om, găsit în bagajul unui pasager pe Aeroportul Otopeni

de Covasna Media | 335 vizualizări

Piciorul găsit în bagajul unui chinez în timpul unui control al Brigăzii Antitero a Serviciului Român de Informaţii avea unghiile smulse. Cetăţeanul străin avea ca destinaţie Italia.

Un picior de bărbat a fost găsit, joi, în bagajul unui cetăţean chinez, la Aeroportul Otopeni, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, informează Mediafax.

Potrivit Parchetului instanţei supreme, pe Aeroportul Otopeni, la controlul bagajelor de cală ale unui bărbat a fost găsită o parte a membrului inferior al unei persoane.

Procurorul general al Parchetului instanţei supreme, Codruţa Kovesi, a dispus preluarea de către procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a cauzei având ca obiect incidentul petrecut joi, pe Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni.

În această cauză lucrează o echipă operativă coordonată de procuror, ancheta la faţa locului fiind desfăşurată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Investigaţii Criminale a Inspectoratului General al Poliţiei Române, experţi criminalişti din cadrul Institutului de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, medici legişti.

Până în acest moment al urmăririi penale, cercetările la faţa locului sunt în curs de derulare, fiind ridicate probele necesare verificării tuturor versiunilor posibile şi împrejurărilor cauzei.

Surse judiciare au declarat că pasagerul în bagajul căruia a fost găsit piciorul este cetăţean chinez şi ar fi trebuit să ajungă în Italia. Pasagerul a fost reţinut pentru audieri.

(rtv.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.