ULTIMA ORĂ 11 noiembrie 2017

Covasnamedia.ro a lansat „magazinul online” de bilete și anunțuri

de Observatorul de Covasna | 1361 vizualizări

Spectacolul Acoustic Gala din 29 noiembrie este primul la care vă puteți cumpăra bilete electronice

Pentru că prețuim timpul și energia cititorilor noștri și pentru că, în vremurile de azi, aproape orice produs beneficiază de o alternativă electronică, mult mai ușor accesibilă, am dezvoltat platforma online covasnamedia.ro/magazinonline, prin intermediul căreia se vor putea achiziționa bilete electronice la diferite evenimente culturale din județ. În plus, cei interesați vor putea trimite și plăti electronic anunțuri de mică publicitate pentru „Observatorul de Covasna” sau pentru site-ul „covasnamedia.ro” .

„Principalul avantaj este de ordin practic. Biletele pot fi achiziționate la orice oră, prin plata cu cardul. Clientul le primește pe mail, le poate printa acasă sau le poate prezenta pe telefonul mobil spre scanare, la momentul accesului la eveniment. Cred că e un gest de normalitate și că ușor, ușor trebuie să ne adaptăm la tendințele globale. Până la urmă, e vorba despre timpul și energia fiecăruia, iar astăzi când astfel de metode sunt posibile, nu cred că mai e cazul să pierdem vremea la cozi sau pentru a ne deplasa la vreo casierie”, spune Daniel Santa, proprietarul site-ului și inițiatorul proiectului.

Acest tip de achiziție de bilete face mult mai accesibile evenimentele și pentru cei din localitățile vecine cu Sfântu-Gheorghe. Astfel, covăsnenii, întorsurenii sau chiar brașovenii nu vor trebui să se deplaseze de două ori dacă vor dori bilete pentru evenimente în Sfântu-Gheorghe.

„Testele făcute până acum ne arată că platforma funcționează ușor și rapid. Asta nu înseamnă că nu vom urmări atent comportmentul celor care intră pe site, pentru a încerca să le îmbunătățim experiența. În acest sens, chiar așteptăm cu interes orice sugestie utilă din partea cititorilor”, a completat Daniel Santa.

Cum cumpărați?

Foarte simplu! În primul rând, trebuie să vă creați un cont de utilizator, ca pe orice magazin online, care să conțină datele dumneavoastră. Apoi, intrați pe linkul https://covasnamedia.ro/magazinonline/, dați click, de exemplu, pe produsul „Bilet Acoustic Gala 29 Noiembrie”, iar aici, cu un simplu click pe icoana ce simbolizează coșul de cumpărături pe bilet, produsul este încărcat în coșul dumneavoastră. Nu mai rămâne decât să faceți plata, operațiune pentru care covasnamedia.ro a apelat la procesatorul de plăți „mobilpay”. Tranzacțiile sunt procesate 3D-secure, lucru ce garantează siguranța plăților.

Cartea lui Dumitru Manolăchescu – Singur printre ai mei”, disponibilă pentru achiziție online în zilele următoare!

„Nu vrem să ne limităm la produse ‘virtuale’, astfel încât vom încerca, de la mijlocul lui noiembrie, să comercializăm online și cărți, un prim produs disponibil la vânzare urmând să fie cartea lui Dumitru Manolăchescu – ‘Singur printre ai mei’. Am primit câteva solicitări din țară de a expedia cartea, motiv pentru care aceasta ni s-a părut cea mai simplă soluție pentru a o pune la dispoziția tuturor celor interesați”, spune în continuare Daniel Santa. Cartea va putea fi achiziționată în sistem de plată cu cardul sau ramburs, iar prețul ei va fi de 32 de lei.

Magazinul online lansat de covasnamedia.ro, care își deschide “porțile “acum, își propune să devină un portal important de achiziționare produse culturale, atât la nivelul județului Covasna, cât și în regiunile dimprejurul acestuia. În viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat, va aduce în atenția publicului din ce în ce mai multe oferte atractive și surprinzătoare care să satisfacă gusturile cât mai multor cumpărători.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.