ULTIMA ORĂ 2 octombrie 2013

Circulaţia pe DN 2D a fost redeschisă, dar poliţiştii recomandă evitarea acestei rute

de Mediafax | 715 vizualizări

Drumul Naţional 2D Ojdula - Tulnici, care face legătura între judeţele Covasna şi Vrancea şi care a fost închis marţi din cauza unor copaci căzuţi pe şosea, a fost redeschis circulaţiei, miercuri, dar poliţiştii recomandă evitarea acestuia întrucât pot să cadă alţi arbori.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, Nicoleta Marin, a declarat, miercuri, că a fost reluată circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 2D, în zona localităţii Ojdula, aflată la graniţa cu judeţul Vrancea.

"Drumul a fost curăţat, dar întrucât există pericolul ca şi alţi arbori să cadă pe carosabil, recomandăm şoferilor să utilizeze acest drum doar dacă este necesar", a afirmat purtătorul de cuvânt al IJP Covasna.

Nicoleta Marin a adăugat că la această oră pe toate drumurile din judeţul Covasna se circulă fără probleme.

Drumul Naţional 2D a fost închis, marţi după-amiază, după ce pe carosabil au căzut mai mulţi copaci.

Şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Covasna, Mihail Anton Stoican, declara că mai mult utilaje de deszăpezire au intervenit "preventiv", în cursul nopţii de marţi spre miercuri, pe drumurile naţionale care traversează judeţul Covasna, în principal pe DN11, în zona localităţii Oituz, precum şi pe DN10, în zona Întorsura Buzăului.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.