ULTIMA ORĂ 21 ianuarie 2011

Cel mai ghinionist român trăieşte în Piteşti

de Covasna Media | 612 vizualizări
Omul n-are nicio vină pentru ce i se întâmplă, dar de două luni, toate sunt împotriva lui. De 12 ori casa şi gardul i-au fost lovite de maşini.

Omul n-are nicio vină pentru ce i se întâmplă, dar de două luni, toate sunt împotriva lui. De 12 ori casa şi gardul i-au fost lovite de maşini.

Pe strada Smeurei din Piteşti se poate turna şi un film SF. Şoferii, cum văd casa de pe colţ, de la numărul 15, cum îşi pierd minţile. Bagă picioru-n pedală şi se opresc doar în gard sau în casă.

De zece ori în decembrie, de două ori în ianuarie. Aşa arată lista accidentelor. Ultimul a fost chiar săptămâna aceasta. A fost şi cel mai grav. "Te omoară în casă. A derapat", a declarat Marin Rusu, locatar.

Ghinioanele le-au schimbat viaţa locatarilor. Au ajuns să vadă maşini şi-n somn. "La poliţie când suni, ce s-a întâmplat? Ne omoară în casă. Dacă era tir, intra până în partea cealaltă", a adăugat Marin Rusu.

Poliţiştii spun că toate se întâmplă din cauza şoferilor, care intră cu viteză în curbă. Locatarii ar vrea să meargă să-şi asigure casa, dar se îndoiesc că vreo firmă de profil va sta de vorbă cu ei. 12 accidente în două luni e prea mult pentru orice societate de asigurare.

(www.realitatea.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.