ULTIMA ORĂ 7 februarie 2012

Boc: Toţi facem un pas înapoi. Propunem o altă echipă guvernamentală

de Covasna Media | 359 vizualizări

Preşedintele PDL Emil Boc a declarat, la finalul şedinţei Colegiului Director al PDL, că decizia politică de a schimba întreaga echipă guvernamentală a fost luată în unanimitate de democrat-liberali, dar că această hotărâre nu e un gest de frondă faţă de miniştrii din Cabinetul în exerciţiu.

"Colegiul Director al PDL a luat decizia de a schimba întreaga echipă ministerială şi a propune noi miniştri în cabinetul ce va fi prezentat în faţa Parlamentului de premierul desemnat. Această decizie politică e luată în urma consultării cu miniştrii cabinetului în exerciţiu. Nu e un gest de frondă la adresa lor, ci de respect şi apreciere politică. Mulţumesc miniştrilor pe care i-am condus pentru eforturile în susţinerea reformelor şi modernizarea statului. Toţi facem un pas inapoi, propunem o altă echipă care să ofere o nouă expertiză, profesională cum a făcut-o si vechea echipă", a declarat Boc.

El a explicat că, după ce a fost luată decizia politică, fiecare propunere de ministru a fost supusă la vot.

"Decizia politică de a schimba intreaga echipă a fost luată cu unanimitate. După aceea am trecut la propuneri, om cu om, vot cu vot. Nu putem comunica public numele până nu i le prezentăm premierului desemnat care poate avea drept de veto", a mai spus liderul PDL.

(realitatea.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.