ULTIMA ORĂ 26 aprilie 2012

Biletele la concertul Lady Gaga costă între 150 şi 695 de lei

de Covasna Media | 306 vizualizări

Biletele pentru concertul pe care cântăreaţa americană Lady Gaga îl va susţine în data de 16 august pe Național Arena din Bucureşti vor fi puse în vânzare vineri. Prețurile sunt cuprinse între 150 de lei şi 695 de lei.

Biletele pot fi cumpărate online, începând de mâine, pe myticket.ro, și, zilele următoare, din reţeaua de magazine Diverta.

În funcție de distanța față de scenă, biletele au preţuri cuprinse între 150 şi 695 lei, astfel: biletele în picioare (categoria Gazon A) - cele mai apropiate de scenă - costă 345 de lei, în categoria Gazon B - 150 de lei, iar locurile pe scaune vor costa 185 de lei, 245 de lei, 275 de lei, 315 lei, 325 de lei, respectiv 475 lei.

Vor exista și câteva bilete în tribuna oficială (locuri premium, cu fotolii din piele) la prețul de 695 de lei.

„Toate locurile din stadion vor avea o vizibilitate foarte bună”

„Ne aşteptăm la un număr impresionant de comenzi încă din primele zile, atât din România, cât şi de peste hotare”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

„Ne bucurăm că show-ul Lady Gaga va fi primul concert susţinut de un artist internaţional din istoria noului stadion. Un număr impresionant de show-uri anunţate în acest turneu au fost declarate sold-out în mai puţin de jumătate de oră de la punerea în vânzare a biletelor. Cum România este singura ţara din regiune care va găzdui concertul Lady Gaga pe un stadion nou, construit la standarde internaţionale şi inaugurat printr-o finală de cupă UEFA, mai mult ca sigur că evenimentul de la Bucureşti va deveni un punct de atracţie extrem de interesant pentru turiştii din afara ţării! Mai mult decât atât, magnitudinea producţiei «The Born This Way Ball» a permis poziţionarea scenei astfel încât toate locurile din stadion - inclusiv cele din peluza şi inelele superioare - vor avea o vizibilitate foarte bună, prin urmare toţi fanii artistei se vor bucura de o experienţă de neuitat", a adăugat Coroianu, citată de Mediafax.

(digi24.ro)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.