ULTIMA ORĂ 21 septembrie 2011

Bărbatul care a ucis-o pe soţia avocatului braşovean, condamnat la 16 ani şi 8 luni de închisoare

de Covasna Media | 395 vizualizări

Erwin Victor Preşmereanu, bărbatul care a ucis-o la comandă pe soţia avocatului braşovean Victor Teodorescu, a fost condamnat la 16 ani şi 8 luni de închisoare. La pedeapsă se mai adaugă 2 ani pentru trafic de droguri.

Mai mult decât atât, judecătorii braşoveni au decis interzicerea pe o perioadă de zece ani a unor drepturi în cazul lui Erwin Preşmereanu.

La proces nu au fost prezenţi nici Preşmereanu, nici avocaţii, şi nici familia acestuia. Singura care s-a prezentat a fost bunica lui în vârstă de 87 de ani, informează Mediafax.

"Mama sa şi procurorul sunt de vină. Ea doar l-a născut, eu l-am crescut. El avea minte, voia să fie doctor. Maică-sa s-a căsătorit cu altul, are alţi copii şi l-a lăsat de când era mic, a vândut casa şi l-a lăsat în drum, dar el este un copil bun. El nu s-a mai întâlnit cu mama lui de zece ani", a spus bunica lui Erwin Preşmereanu, Wilma Preşmereanu.

În data de 12 septembrie, condamnatul a recunoscut fapta în faţa judecătorului. De asemenea, avocatul Victor Teodorescu şi-a susţinut nevinovăţia şi a negat că l-ar fi instigat pe Preşmereanu la omor.

"Victor Teodorescu şi-a susţinut nevinovăţia, iar procesul lui va continua, cu următorul termen de judecată stabilit pentru data de 3 octombrie, când vor fi audiaţi martorii, respectiv partea vătămată, fiica lui Teodorescu şi, sperăm, încă opt martori", a spus avocata lui Teodorescu, Lorette Luca.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.