ULTIMA ORĂ 5 martie 2012

Atac armat într-un coafor din Capitală: două persoane au murit, șase au fost rănite

de Covasna Media | 351 vizualizări

Două persoane au murit, iar alte şase au fost rănite după ce au fost împuşcate într-un coafor din zona restaurantului Perla, din Bucureşti.

Incidentul a avut loc în jurul orei 18.00, iar martorii spun că agresorul a intrat și a început să tragă la întâmplare. Acesta se numeşte Gheorghe Vlădan şi este angajat al MAI pe postul de conducător auto.

Una dintre victime este chiar soţia bărbatului, ea decedând pe loc, în urma împuşcăturii. Ulterior, la Spitalul Floreasca, a murit şi a doua persoană, casiera salonului de înfrumuseţare.

O angajată din coafor a relatat că prima persoană împuşcată de Gheorghe Vlădan a fost casiera, care a fost nimerită în cap, apoi soţia agentului. Ulterior, agresorul a tras "pe unde a apucat", potrivit declaraţiilor martorilor. Şase persoane au fost rănite.

Paramedicii care au ajuns la faţa locului au acordat îngrijiri medicale răniţilor, aceştia fiind ulterior transportaţi la spital.

Subsecretarul de stat Raed Arafat a declarat că trei persoane, un bărbat şi două femei, au plăgi abdominale şi au fost duse la Spitalul Floreasca. Acestea sunt în stare critică.

Celelalte trei persoane rănite, două femei şi un bărbat, au fost împuşcate în picior şi au fost transportate la Spitalul Elias.

"Nu am vrut să încărcăm Spitalul Floreasca cu toţi răniţii. Spitalul Elias este, de asemenea, pregătit pentru astfel de cazuri", a spus Arafat.

Agresorul este angajat al Ministerului de Interne

Cel care a tras cu arma este agentul de poliţie Gheorghe Vlădan. El lucra ca şofer la Centrul medical de diagnostic şi tratament Dr. N. Kretzulescu-Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor. Imediat după incident, ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a declarat că "personajul" care a deschis focul la coaforul din complexul Perla este poliţist din 2007, angajat din sursă externă.

"E un personaj, că nu pot să îi mai spun poliţist, din 2007, angajat din sursă externă. Astea sunt datele până acum. Am dispus şefului Poliţiei Române. Chestorul Popa este deja acolo. Parchetul General face anchetă, aşteptăm rezultatele. Mergem mai departe cu ancheta, să vedem de ce s-a ajuns aici", a spus ministrul Berca, la plecarea de la şedinţa de plen a Senatului.

Procurorul general Laura Codruţa Kovesi l-a desemnat pe prim-adjunctul Marius Iacob să coordoneze ancheta în acest caz.

La ora transmiterii acestei ştiri se face cercetare la faţa locului şi sunt audiaţi martorii.

Gheorghe Vlădan se află în proces de divorţ

Soţul casierei ucisă de Gheorghe Vlădan a spus că el şi soţia lui erau căsătoriţi de 20 ani, având o fată de 19 ani. Acesta îi relata problemele pe care i le făcea poliţistul Florinei Vlădan, femeia executată de angajatul MAI.

Florina Vlădan a intentat divorţ în 20 decembrie 2011, primul termen fiind stabilit pentru miercuri, 7 martie.

(digi24.ro)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.